News

Whut? André Hazes verwijdert de Instagram-foto over de relatiebreuk met Monique

De breuk met Sarah van Soelen, zijn relatie met Anne Rose die binnen no-time weer over was en misschien toch weer een hereniging met zijn grote liefde Monique Westenberg. Het leven van André Hazes is op dit moment echt een rollercoaster en daarom is hij dan ook met zichzelf aan de gang gegaan en zit hij volgens JuiceChannel op dit moment in verschillende therapieën… 

André Hazes verwijdert de Instagram-foto over de relatiebreuk met Monique

Monique Westenberg, Bridget Maasland, Sarah van Soelen en ook nog Anne Rose, André Hazes heeft het de laatste tijd best druk gehad met al die vrouwen… Maar nu blijkt dat André zich na de breuk met Anne Rose niet weer op een nieuwe vrouw gaat storten, want volgens JuiceChannel heeft Monique Westenberg aan een insider verteld dat André op dit moment keihard aan zichzelf aan het werken is en verschillende therapieën volgt. Hier zou Monique heel erg blij mee zijn, omdat André het nu eindelijk ook zelf inziet en goed bezig is voor zichzelf en zijn zoontje. Daarnaast vertelt Monique ook dat André nog een lange weg te gaan heeft en ook met de reis naar zichzelf, want wie André nou echt is, dat weet hij zelf eigenlijk ook niet… Wat we wel weten is dat André de foto waarin hij de relatiebreuk met Monique aankondigde inmiddels heeft verwijderd. Wat dat zou inhouden, is voor ons ook even een raadsel!

Monique en André blijven elkaars grote liefde 

Daarnaast vertelt Monique Westenberg volgens JuiceChannel ook dat zij en André echt elkaars grote liefde zijn, maar dat er op dit moment nog veel moet helen en dat dit tijd nodig heeft, waardoor zij nu  geen relatie wil en kan nemen met André. Ze benadrukt dan ook echt aan de insider dat haar verstand op dit moment sterker is en het helen voor hun bovenaan staat. Maar gelukkig doet André doet dit helen dan ook niet helemaal alleen, want Monique volgt op dit moment zelf ook een aantal therapieën en dat vinden wij super goed om te horen. We hopen dan ook dat als zij eenmaal klaar zijn met alle therapieën, ze toch weer bij elkaar zullen komen, maar of dat echt zo zal zijn dat weet je met André natuurlijk nooit… We keep you updated, girls!  

André Hazes therapie

Bron: Instagram @juicechannel_

 

Must reads 👀