Food

Gadver, maar toch proberen: frikandel speciaal-sushi

Wisten jullie al dat sushi eten je dus eigenlijk ook slimmer maakt? Even een random fact, maar de laatste paar jaren ontstaan de meest rare combinaties met sushi. En nu dus ook de frikandel speciaal-sushi. Gross? Of moeten we dit toch proberen?

De Frikansushi

Een combinatie van sushi en een frikandel speciaal? Huh? Het schijnt dus echt een nieuwe hit te zijn die je nu dus kan proberen, hier in Nederland. Wij zijn nog niet helemaal overtuigd, maar moeten dit eigenlijk wel proberen.

Als jij een sushi zou zijn, was je een sushi speciaal?

Nee, die foute openingszin werkt toch echt beter met de frikandel. Sushi kan je tegenwoordig in alle maten en smaken vinden zoals een sushitaart of de roze sushi. Dit Japanse gerecht is heel populair geworden en bijna iedereen houdt wel van klein kleurrijk gerechtje. Ook kan je het heel makkelijk zelf thuis gaan maken met alle recepten online. Maar nu dus ook een nieuwe hype: De frikansushi. Dit bijzondere gerecht kan je gaan proeven bij de Watertuin in Spijkenisse!

View post on Instagram
 

Dé frikandel speciaal-sushi

In de traditionele sushi die iedereen wel kent zit vaak vis, kip, avocado of komkommer verwerkt. Maar hier zit een complete frikandel in, de sushi wordt afgetopt met curry en gesneden uitjes. Wij weten niet zo goed of het er smakelijk uitziet of juist niet, maar één ding is zeker; het ziet er zeer bijzonder uit. Durf jij deze combinatie aan?  

Must reads 👀