Films & Series

Deze nieuwe films en series op Netflix moet jij in februari gaan kijken

Netflix op de bank met je dekentje en het leven is eventjes perfect. We doen ’s avonds liever niks anders en gelukkig verschijnen in februari weer nieuwe films en series! Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet. Wij zitten er al klaar voor!

Nieuwe films en series op Netflix in februari

Ondertussen hebben we alles al zes keer opnieuw gekeken, wat wel goed schijnt te zijn voor je gezondheid, maar je kent de tekst van je favo main character ongeveer zelf al. Gelukkig komen in februari weer nieuwe films en series uit die je kan gaan kijken!

Nieuwe series die je in februari kan bingen

Finding ola – 3 februari

Deze serie gaat over Ola die na een ingrijpende gebeurtenis op een zelfontdekkingsreis gaat. Dit terwijl ze ook nog twee kinderen moet opvoeden en alle eindjes aan elkaar probeert te knopen.

Watch on YouTube

Sweet Magnolias – 4 februari

Het eerste seizoen verscheen in 2020, en nu komt het tweede seizoen er dus ook aan op 4 februari. De serie gaat over drie goede vriendinnen die elkaar proberen te helpen om de balans te vinden in het leven. Het gaat dus vooral om carrières, familie en relaties. 

Watch on YouTube

Love is Blind – 11 februari

En ook deze topserie keert terug met een tweede seizoen! We can’t wait!

Watch on YouTube

Inventing Anna – 11 februari

Inventing Anna gaat over een journalist die op zoek gaat naar het verhaal van Anna Delvey, een vrouw die de elite van New York wijs maakte dat zij een Duitse erfgename was. De vraag is; wie en wat is Anna dan? 

Watch on YouTube

Nieuwe films die je kan kijken in februari

The Tinder Swindler – 2 februari

The Tinder Swindler is een documentaire gebaseerd op een waargebeurde misdaad op Tinder. Deze docu laat zien wat de gevaren zijn van het online daten. Ook op deze kunnen wij niet wachten!

Watch on YouTube

Through My Window – 4 februari

Deze film is van origine Spaans en gaat over Raquel, die al een tijdje verliefd is op haar buurman. Ondanks dat de familie van de buurman bezwaren heeft, kan hij zijn gevoelens ok niet onderdrukken.

Watch on YouTube

Love and Leashes – 11 februari

Mocht je fan zijn van Fifty Shades, dan is dit écht iets voor jou! Love and Leashes is ongeveer de Koreaanse versie van Fifty Shades. Het gaat over twee collega’s die een verbintenis aangaan over pijn, spel en genot.

Watch on YouTube

Tall Girl 2 – 11 februari

Het vervolg op Tall Girl komt eraan! De film gaat over een lange meid die heel erg strugglet met alledaagse dingen omdat zij zo lang is. En guess what? Ze komt hierdoor nog wel eens in de problemen. Benieuwd wat ze nu weer gaat uitspoken. 

Watch on YouTube

Must reads 👀