Love

Oh no, aan deze 7 dingen kan jij merken dat jullie relatie ten einde loopt

De liefde! Het maakt je of heel gelukkig óf depressief. Aan het begin van jullie relatie zijn jullie beiden super gelukkig, maar naarmate jullie langer samen zijn merken jullie dat de spark langzaam dooft. Na een tijdje merken jullie dat jullie niet meer zo verliefd zijn als eerst. Dit betekent misschien wel het einde van jullie liefdesavontuur..

Aan deze 7 signalen kan jij merken dat jullie relatie ten einde loopt

Op naar jullie volgende levensproject!

De irritaties lopen op

Hoe jij eerst ALLES aan jouw partner helemaal geweldig vond, erger jij je nu aan de kleinste dingen. Kan je niet zo hard ademhalen, AUB?! 

Elk gesprek eindigt met een ruzie

Jullie kunnen geen normaal gesprek meer voeren zonder dat het eindigt in een discussie of zelfs ruzie. Meestal gaat die ruzie dan ook over hetzelfde onderwerp. Here we go again…

Jullie doen nooit meer iets romantisch

Toen jullie net aan het daten waren gingen jullie altijd romantische dingen doen. Uit eten, romantische strandwandelingen maken, bloemen, kaarsen, weekendjes weg. Nu komen jullie eigenlijk alleen nog maar bij elkaar thuis. En geen van jullie steekt er energie in om even een bloemetje mee te nemen.

Jullie voelen je niet meer op jullie gemak bij elkaar

Elke keer als het stil is, hebben jullie het gevoel alsof jullie die stilte moeten opvullen. Terwijl stelletjes ook gewoon stil naast elkaar moeten kunnen zitten. Dat jullie die stilte nu geforceerd gaan opvullen zorgt er alleen maar voor dat het ongemakkelijk wordt… Of jullie hebben het gevoel dat je je anders moet gedragen, omdat de ander je anders irritant vindt. Dat is natuurlijk geen gezond teken in jullie relatie. 

Jullie vinden het vervelend om mee te gaan naar wat voor de ander leuk is

Jij vindt het ‘t niet meer waard om naar zijn/haar sportwedstrijd te kijken en de ander gaat voor jou écht niet meer mee naar jouw familieweekend. Terwijl jullie dat eerst zo lief voor elkaar deden en toen ook helemaal niet erg vonden. 

De ander maakt je niet meer gelukkig

Als je vaker verdrietig of boos bent dan dat de ander je blij maakt, zegt dat eigenlijk al genoeg. Het is misschien voor jullie beiden beter om er een punt achter te zetten.

De ander maakt het uit

Nou, dat is wel een duidelijk signaal. Gelukkig weet jij wel waar je aan toe bent. En geen zorgen, met deze tips ben jij in no-time weer de oude!