Beauty

Dit is de (betaalbare) beauty routine van Hailey Bieber

We kennen allemaal wel Hailey Bieber van, natuurlijk, Justin Bieber. Maar ze is zoveel meer dan dat! Hailey is een topmodel en is ook met beauty bezig. Ze heeft haar eigen YouTube channel waar ze nu dus haar skincare-routine laat zien! En ze gebruikt een betaalbaar beautyproduct, RUN! 

De beauty routine van Hailey Bieber 

Naast de tips van Lily Collins om een perfecte huid te krijgen hebben we nu ook dé tip van Hailey Bieber! Alle dure beautyproducten die ze gebruikt zijn top, maar dit betaalbare product moéten we hebben! Spoiler; je kan dit product ook gewoon in Nederland kopen, yes! Het topmodel zweert erbij dat dit product écht goed is.

Glazed donut

Hailey Bieber lijkt de perfecte glowy en healthy skin te hebben, we want that too! In haar YouTube video onthult ze haar geheimen en vertelt ze hoe ze die stralende huid krijgt. Haar grootste tip is om er ’s avonds voor het slapen er uit te zien als een glazed donut, super shiny dus. Hailey legt uit dat als ze er niet uit ziet als zo’n donut, dat ze dan iets niet goed heeft gedaan. Ook vertelt ze dat een hele droge en gevoelige huid heeft en daarom producten gebruikt met veel olie en zo creëert ze die glazed donut. Tipje vanuit ons als je een droge huid hebt, probeer de moisture sandwich voor mega glow!

View post on Instagram
 

Hét betaalbare product!

Na de wat duurdere producten pakt Hailey aan het einde van de video het laatste product. Het is een échte beauty klassieker die ook viraal ging op TikTok. Namelijk Aquaphor, dit is een vaseline-achtige zalf om je droge huid een echte boost te geven! Hailey vertelt dat zij hem het liefst op haar lippen gebruikt en andere droge plekken op haar huid. Ladies, deze zalf is dus gewoon in Nederland te koop en totaal niet duur! Kopen, dus!