News

Is it official yet? Juultje en Koen zijn samen op vakantie gespot

Het liefdesleven van Juultje Tieleman is druk de laatste tijd, eerst had ze een relatie met Don de Jong, daarna ging zij op date met YouTuber Koen van de Bankzitters en later werd ze weer knuffelend gespot met Sean Demmers. Wij begrepen er even helemaal niks meer van, maar nu blijkt toch dat Juultje steeds vaker met Koen wordt gespot en zijn zij op dit moment zelfs samen op vakantie… Zouden de twee al een relatie hebben? 

Juultje Tieleman en Koen zijn samen op vakantie 

Juultje Tieleman had eerst een relatie met Don de Jong, maar helaas ging dat begin november uit, omdat Don vond dat de twee toch niet zo goed bij elkaar paste. Gelukkig zat Juultje niet lang met de breakup en werd zij vrij snel daarna al een aantal keren met Youtuber Koen van de Bankzitters gespot. Zo konden we al zien dat ze samen naar een theatervoorstelling zijn geweest, werden zij samen gespot in de stad van de liefde, Parijs, en ging er een zoenend filmpje op Oud & Nieuw van de twee rond op de socials. Maar hier blijft het niet bij, nu zij de twee zelfs samen op skivakantie en ondanks dat zij nog niet hebben bevestigd dat zij samen zijn kan het dit bijna niet uitblijven, right? 

De twee geven geheimzinnige hints

We zijn van Juultje en Koen wel gewend dat zij nogal geheimzinnige hints geven op de socials als het om hun samen gaat, maar toch is het inmiddels wel overduidelijk dat zij samen op dezelfde locatie zijn. Juultje postte namelijk een aantal Instagram Stories dat zij ergens is waar sneeuw is. En laat Koen nou ook een aantal foto’s van zijn wintersport op zijn Instagram Stories hebben gepost. Toeval dat de twee allebei op wintersport zijn? Wij denken van niet en zijn mega benieuwd of de twee binnenkort al iets meer over hun relatiestatus zullen laten weten…