Love

Dit is alles wat je moet weten over tijgerpunten

tijgerpunten

Zodra je in een studentenhuis komt vliegen de tijger- en panda punten je om de oren. Tijgerpunten is een fenomeen die nog niet veel mensen kennen. Wij vertellen je daarom alles wat je moet weten over deze zogenoemde tijgerpunten. Wat is het, wat is het gemiddelde en hoeveel heb jij er?

Wat zijn tijgerpunten?

Tijgerpunten geven aan hoe wild iemands leven tussen de lakens is. Rawr! Het behaalde aantal punten is een optelsom van waar, met wie en hoe je het hebt gedaan. Je tijgerpunten verschillen voor mannen, vrouwen en wat je leeftijd is. Het is dus de tegenhanger van de Pandapunt. Wat is een Pandapunt dan weer? Pandapunten geven aan hoelang jij geen u know what hebt gehad, voor studenten staat één pandapunt gelijk aan één week geen gefriemel. Voor andere mensen is een maand één pandapunt.

Waarom de tijger?

Tijgers zijn wilde en ongeremde beesten, ze paren het hele jaar door en doen dat soms vijf keer per uur. Wow, calm down! Zodra de tijgers bezig zijn met de daad, zijn ze enorm luidruchtig en bij het jagen verslinden ze alles wat beweegt. Hoe hoe wilder je bent in bed hoe meer tijgerpunten je dus hebt. Je weet wat ze zeggen, je bent een tijger in bed of je bent het niet.

Lees ook:
Deze dingen mag je absoluut niet vergeten na een bedavontuurtje

Hoeveel heb je er?

Hoe bereken je nou die punten van je? Klik op de link en geef vervolgens aan wat je geslacht is en hoe oud je bent. Vervolgens kan je aangeven waar je hét allemaal hebt gedaan, zoals op werk of in de auto. Daarna geef je voor wat bonuspuntjes aan in wat voor continent je het hebt gedaan, met wie je deze acties hebt gedaan, hoe diegene er uit zag en hoe je dit hebt gedaan. Goodluck you freaky tigers!