Food

Yes, we mogen weer uit eten! Dit zijn 5 leukste restaurantjes in Amsterdam

Ein-de-lijk! Het lijkt erop dat we na een lange, verschrikkelijke periode eindelijk weer uit eten kunnen. Nu zijn we natuurlijk allemaal vergeten hoe dat ook alweer moet en waar alle leuke restaurantjes zitten. Geen zorgen! Wij zijn alvast begonnen met zoeken!

Dit zijn de leukste restaurantjes in Amsterdam

Omdat Amsterdam best een grote stad is, hebben wij op verschillende locaties in Amsterdam gezocht. Zo zit er altijd wel een leuk tentje bij jou in de buurt. Bel nu je vriendinnen! Tijd om binnenkort met de dames uit eten te gaan. 

Wijmpje Beukers – De Pijp

Als je uit eten wil in Amsterdam is Wijmpje Beukers zeker de moeite waard! Niet alleen hebben ze daar heerlijk eten, je zult je er ook heel erg welkom voelen omdat het personeel super gastvrij is. Dat ze de prijs ‘Beste Service’ van de Foodbloggers Award wonnen, verbaasde ons ook niks. Je kunt hier niet reserveren, maar met het heerlijke wachtwijntje it will definitely be worth the wait! Wijmpje Beukers is superleuk voor een vriendinnenavond.  

View post on Instagram
 

BAUT – Amsterdam-Noord

BAUT is superleuk voor een groepsdiner! Het restaurant heeft een relaxte vibe en een afwisselend menu! Mocht daar niks geschikts tussen staan, dan heeft BAUT ook een uitgebreide a la carte kaart. Wat dit Amsterdamse restaurant zo uniek maakt is het superlekkere eten in de nonchalante sfeer.  

View post on Instagram
 

Wijnbar en Restaurant Clos – Amsterdam-Oost

Dit restaurant heeft een terras! En daar zijn wij in de zomer ultra fan van. Reserveer een tafeltje bij Clos op het Beukenplein met je vriendinnen. Een supergezellige avond (met heel veel wijn) staat gegarandeerd! Wat zo fijn is aan Clos, is de super uitgebreide wijnkaart. Jij en je vriendinnen hebben maar liefst keuze uit 100 verschillende soorten (!). Daarna borrel als avondeten, en smullen maar! 

View post on Instagram
 

Cavataria – Amsterdam-Zuid

Als jij zin hebt in tapas is dit the place to be! Cavataria in Amsterdam-Zuid is een Spaans restaurant en heeft heerlijke wijnen beschikbaar. Het eten en de wijn is niet alleen heel erg lekker, er hangt ook nog eens een heerlijke sfeer. Je zal het restaurant herkennen aan het uiterlijk van een typische Spaanse tapasbar. Dit restaurant is supergeschikt voor een eerste date! 

View post on Instagram
 

Daalder – Amsterdam-West

Als je ergens op sterrenniveau wil dineren is Daalder de perfecte plek. De chef heeft de perfecte skills om jou te laten kwijlen als je binnenkomt. Niet alleen is het eten delicious, het restaurant ziet er echt heel cool uit. Met neonlichten, street art en superveel sfeer staat jou een geweldige avond te wachten.

View post on Instagram