Lifestyle

Oh, oh: zo ben jij dus als ex volgens je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld kan jou veel vertellen over je datinglife en daarom dus ook over hoe je als ex bent. Niet heel leuk om te horen, maar helaas wel de waarheid… Lees snel verder en kom erachter wat voor ex jij bent!

Zo ben jij als ex volgens je sterrenbeeld 

Ben jij een chille ex of ben jij een echte blokker op WhatApp, Instagram en Snapchat als het over is?  Je hoopt natuurlijk altijd dat je overkomt als een chille ex, maar is dat eigenlijk wel zo?

Ram

De Ram is geen hatelijke ex, eerder een ex die meteen wordt gemist en dat komt doordat jij veel spontaniteit en zelfvertrouwen met je meebrengt. Wat door jouw ex parter natuurlijk meteen gemist wordt. Na een break-up ben jij dan ook niet zo snel verdrietig, je bent eerder gekwetst dat je partner niet meer met jou wilde zijn en dat is meer dan begrijpelijk! 

Stier

De Stier maakt niet zo’n drama van een breakup en in de meeste gevallen kun je door jouw loyale karakter gewoon vrienden met je exen blijven. Kortom; jij bent loyaal, maar als je ex vraagt om een tweede kans trap je daar alleen niet in, want aan tweede kansen doe jij gewoon niet aan…

Tweeling

Een Tweeling staat er om bekend dat het een mega avontuurlijk persoon is en daarom is de breuk met je ex dan ook niet zo’n probleem voor jou. Tuurlijk kan het wel even vervelend zijn, maar jij bent een persoon voor een knipperlichtrelatie. Dus mocht je je ex heel erg missen, kunnen jullie altijd weer bij elkaar komen. 

Kreeft

De Kreeft is een van de meest loyale en ondersteunende mensen die er zijn en daarom is een breuk voor jou dan ook niet heel erg gemakkelijk. Daarom probeer jij je gevoelens om te zetten in een boze e-mail die je waarschijnlijk toch nooit zal versturen en daarbij blok je waarschijnlijk je ex ook even op alle socials, want waarom zou je nog aandacht aan hem/haar besteden, right?  

Leeuw

Na een break-up ben je niet boos, maar vooral beledigd dat je je tijd aan je ex hebt verspild en dat anderen na al jouw werk van het resultaat van al je harde werk mogen genieten. Niet heel chill en daarnaast ben je ook gekwetst dat je ex niet inzag wat voor ster jij eigenlijk bent… Je houdt als Leeuw niet van spelletjes en mensen die hard to get spelen, want het is niet fijn om jezelf open te stellen voor anderen, maar dan vervolgens niet dezelfde energie terug te krijgen…. We get it, girl! 

Maagd

De Maagd analyseert natuurlijk altijd alles en dat is ook zo met een break-up. Jij gaat namelijk op zoek naar de grotere betekenis en daarom analyseer jij dan ook alles en probeer je daarvan te leren. Tuurlijk is er enige twijfel of je nou met gaan huilen of dat je het universum moet bedanken dat je van die vreselijke ex af bent. Maar daar kom je vast uit! 

Weegschaal

Jij voelt je het beste wanneer je in een relatie zit en bent dan ook een geweldige partner om te hebben, maar om tot een breuk te kunnen komen moet er wel echt iets heel slechts gebeuren. Waarschijnlijk is er voor beide partijen dan ook nog wat onuitgesproken bitterheid… Na de breuk doe jij er ook alles aan om aan mensen in je omgeving te laten weten dat je geen slechte wil hebt. Alleen is het enige wat jij jouw ex maar niet kan vergeven dat zij/hij je tijd heeft verspild…

Schorpioen

De Schorpioen staat bekend als de ijskoude ex. Al jouw exen zijn dan ook bang voor je en je bent  snel in het outen van iemand. Als een ex hieraan weet te ontsnappen dan verbreek je al de communicatie met hen. Het is net alsof ze dan nooit hebben bestaan, right? Na de breuk heb je soms de neiging om je af te vragen wat je verkeerd hebt gedaan en waarom het zover moest komen, maar hoe ouder je wordt, hoe meer je beseft dat het niet altijd aan iemand moet liggen…

Boogschutter 

De Boogschutter is grappig en het is voor jou dan ook makkelijk om vrienden te worden met je exen. Maar dat vind je niet zo erg, je moet je altijd en overal bewijzen gewoon vrienden met elkaar te zijn, maar als je ex het ooit weer met je zou willen proberen dan sta je daar zeker voor open. Alleen zou jij nooit de eerste stap zetten en zou jij geen knipperlicht-relatie willen aan gaan!  

Steenbok

De Steenbok is er heel enthousiast over om weer single te zijn, want het is een goede kans om nieuwe mensen te kunnen ontmoeten en je ex in te ruilen voor iemand die eigenlijk veel knapper, slimmer en grappiger is. Jouw ex was altijd namelijk redelijk saai en kon jou gewoon niet aan. Tuurlijk is het even lastig als het over is, maar uiteindelijk ben je dankbaar dat je van iemand af bent die je naar beneden haalt. Nu kun je gelukkig op zoek naar iemand die je echt begrijpt.  

Waterman

Als Waterman ben je eigenlijk wel blij dat het over en uit is met jouw lover, je wil namelijk het gevoel en de ruimte hebben om te zijn wie je wilt zijn. Soms heb je het nodig om even voor een paar dagen te verdwijnen en dat is ook helemaal goed. Het is door je grappige gesprekken en charisma dan ook makkelijk om voor jou te vallen, maar als iemand zich verveelt of jou niet bij kan houden ben je weg…

Vissen

Vissen werken heel erg hard en zijn eigenlijk veel te aardig. Je vrienden zijn dan ook alleen maar blij dat het over en uit is met je partner, want zij zijn het helemaal zat om te zien dat jouw partner je niet als een queen behandelt. Daarnaast zie je al snel dingen door een roze bril en hierdoor is het lastig om te beseffen dat een relatie niet werkt.  

 

Mocht je meer willen lezen over sterrenbeelden? Lees dan ons eerder geschreven artikel over welke sterrenbeelden hun soulmate in 2022 ontmoeten en ons artikel over welke sterrenbeelden blijkbaar echt niet met geld om kunnen gaan!