News

Juice: insinueert Mert nou dat Joan is vreemdgegaan tijdens hun relatie?

Vorig jaar eindigde de relatie van de Love Island-winnaars Joan en Mert en vrij snel daarna begon Joan te daten met Niek Marijnissen, die we kunnen kennen van The Bachelorette. Op dat moment maakte Mert daar niet zo’n probleem van en vond hij het alleen wel snel, maar nu zit de vork heel anders in de steel. Het lijkt er namelijk op dat Mert zijn ex-girlfriend heeft beschuldigd van vreemdgaan… Wait, whut?

Insinueert Mert nou dat Joan is vreemdgegaan tijdens hun relatie? 

De breakup van Joan en Mert is al een tijdje geleden en als we alle schattige kiekjes van Niek en Joan mogen geloven is zij er dan ook goed overheen, maar of dat ook voor Mert geldt… Hij plaatste gisteren namelijk deze nogal opmerkelijke quote op zijn Instagram Stories: “Ooit opgemerkt dat de loyale na een breakup vrijgezel blijft en met de schade dealt totdat ze genezen, terwijl de bedrieger al een andere relatie heeft.” Insinueert Mert daar nou mee dat Joan is vreemdgegaan tijdens hun relatie? Dat zijn wel hele heftige beschuldigingen! 

Mert sprak zich al eerder uit over de relatie van Joan en Niek

Het is niet de eerste keer dat Mert zich uitspreekt over de relatie van Joan en Niek. Eind vorig jaar vroeg een volger hem via Instagram namelijk ook al wat hij er van vond dat Joan een nieuwe vriend heeft en dat het zo snel is gegaan. Daar zei Mert toen over: “Tja, wat vind ik daar nou van. Ik denk dat ik dezelfde mening deel als jullie. Als zij gelukkig zijn, dan zijn ze gelukkig. Ik heb er niet heel veel over te zeggen. Het is wel snel. Als je met iemand een jaar een relatie hebt en je hebt van die persoon gehouden… Ik zit in ieder geval niet zo in elkaar.”  Niek en Joan besteden via de socials geen aandacht aan deze uitlatingen van Mert en zijn sinds deze maand dan ook officieel een setje geworden tijdens hun vakantie op Curaçao. Heel schattig en wij wensen Joan en Niek dan ook veel geluk in de toekomst!

Mert beschuldigt Joan van vreemdgaan

Bron: Instagram @mertokatannn

Must reads 👀