Lifestyle

Dit wil je: bij dit bedrijf kan je betaald dutjes doen

Is slapen ook jouw grootste hobby? Dan hebben wij misschien wel het perfecte baantje voor je gevonden! Een matras-reviewbedrijf is namelijk op zoek naar schone slapers die bereid zijn betaald te worden voor hun beautysleep. Zo kan je dus letterlijk slapend rijk worden en dat is écht maximaal winnen! Am I right, ladies?

Bij dit bedrijf kan je letterlijk slapend rijk worden

Dus ren nu naar je laptop, je kan je namelijk tot Valentijnsdag aanmelden. Nieuwe soulmate gevonden, dus!

Money, money, money

Het betreffende matras-reviewbedrijf Sleep Junkie heeft zoals we al zeiden deze dream job in de aanbieding. Het bedrijf is op zoek naar moeilijke slapers die slaapapps, kussens, oogmaskers en beddengoed willen uittesten, tegen een wel hele goede betaling. In een periode van twee maanden gaan de geselecteerde fussy sleepers verschillende producten uittesten. Elke week staat er een ander product in het teken, waar de deelnemers een uitgebreid beoordelingsformulier over moeten invullen. Ter compensatie krijgen de deelnemers 1755 euro, voor 2 maanden slapen en een paar formulieren invullen. Ideaal, toch?

Dit zijn de vereisten

Het doel van het onderzoek is dat Sleep Junkie de ultieme slaapgids samenstellen voor onrustige slapers. Er zitten dan ook een aantal vereisten aan dit vermoeiende werk. Als jij elke nacht als een roosje slaapt, kom jij helaas al niet meer in aanmerking. De minimale leeftijd is 21 jaar oud én je moet op 28 februari kunnen beginnen. Kom jij nog in aanmerking? Solliciteer dan vóór 14 februari met een onderbouwing van 150 woorden waarom jij dé aangewezen persoon bent om slapend rijk te worden.

Wij hebben ons in ieder geval al aangemeld!

Meer over je geliefde beautysleep:

Bewezen: met je lover in deze houding te slapen is heel goed voor jullie relatie!

11x de betekenis achter jouw gekste dromen