Films & Series

Dikke error bij de finale van Prince Charming tussen Chris, Jakop en Scott

In Prince Charming zocht Chris naar de man van zijn dromen, en het leek erop alsof hij die ook gevonden had. Gisteravond konden we de ontknoping zien en konden we meekrijgen voor wie Chris heeft gekozen, maar dat was niet alles. Want er zit een bizarre plottwist in dit einde!

Dikke error bij finale van Prince Charming

Warning: Dit artikel bevat spoilers! Gisteravond (donderdag) konden we eindelijk zien voor wie Chris heeft gekozen. Na veel dates, mooie gesprekken en romantische zoenen had Chris zijn keuze gemaakt en hij koos dan ook voor Jakop.

Toch de ware gevonden?

Na de eerste romantische 24-uur bleek het dat Scott écht goed in de smaak viel bij Chris, die twee waren na de eerste minuut al zo heftig aan het zoenen dat het al einde seizoen leek te zijn. De date met Jakop en Chris was ook een wilde, want Jakop wilde graag een leuke activiteit ondernemen. En zo vaarden ze weg met de zeilboot. Dit stel werd de volgende ochtend lepeltje lepeltje wakker. Het was spannend tot het einde wie Chris nou zou gaan kiezen, maar wat er in de finale werd getoond was toch wel een plottwist die wij niet hadden verwacht! 

Het einde van Prince Charming

Aan het einde van de laatste aflevering was er een voorstukje te zien van de reünie-aflevering en wat een DRAMA. Als we de beelden moeten geloven komt er een grote plottwist aan, Chris biecht namelijk iets heftigs op. ‘’Ik vind het natuurlijk heel erg om te zien dat de spanningen zo hoog oplopen, De twee mannen die ik het leukste vind, als die met elkaar naar huis gaan. Dat is superpijnlijk.’’ Sorry, what?! Het lijkt er dus op dat Jakop en Scott iets hebben gedaan nadat Chris koos voor Jakop. Wooow. Wij kunnen nu écht niet meer wachten tot volgende week!

 

Lees ook:

Drama: volgens geruchten is het over tussen Ali B en Breghje

Wow! Programma laat vrouwen denken dat ze gaan trouwen met Prins Harry

Bron: Verradelijk

Must reads 👀