Lifestyle

Deze Netflix serie moét jij zien volgens je sterrenbeeld!

Hoe weet je nou of een serie echt bij jou past? Simpel, kijk naar je sterrenbeeld! Netflix heeft een mega aanbod aan series, waarvan we de meesten al hebben gezien. Je sterrenbeeld is jouw held, want ze vertellen namelijk welke serie écht goed bij jouw karakter past!

Volgens jouw sterrenbeeld moét jij naar deze serie gaan kijken

The stars have spoken, deze serie moet jij gaan kijken volgens jouw sterrenbeeld! Deze past namelijk het beste bij jouw karakter en dan heb je een grote kans dat jij deze serie leuk gaat vinden! Benieuwd naar welke serie het beste bij jou past? Lees snel verder!

Vissen – Stranger Things

Vissen staan bekend om hun fantasierijke spirit. Daarom past Stranger Things het beste bij jou, een serie waar veel fantasie in zit. Bij Stranger Things verdwijnt een jongen in een klein stadje en zijn vrienden gaan op zoek naar hem. Tijdens hun zoektocht komen ze een mysterieus meisje tegen die ze Eleven noemen. Samen komen ze erachter dat er nog een andere wereld is en dat Eleven superpowers heeft, maar de overheid probeert ze zo veel mogelijk tegen te houden. Hoe klinkt dat Vissen? 

Ram – The Sinner

De Ram houdt wel van een beetje spanning en avontuur. Met The Sinner zit je dus op de juiste plek! Deze serie bestaat uit twee seizoenen met elk een andere verhaallijn. De aandacht span van de Ram is nogal klein, dus dit komt goed uit. Het eerste seizoen gaat over een vrouw die zomaar een man vermoord op het strand. Ze weet zelf ook niet zo goed waarom ze dit eigenlijk heeft gedaan. In het tweede seizoen zie je dat een 13-jarige jongen bekent dat hij een stel heeft vergiftigd en ook hier is geen reden voor te bekennen. Rechercheur Ambrose zoekt dit uit! Dus Ram, snel kijken!

Stier – Suits

De Stieren zijn sterke leiders, ze hebben wilskracht en zijn erg doelgericht. Laten dat nou ook is de eigenschappen zijn van één van de hoofdrolspelers van Suits. De schoolverlater zonder diploma, maar wel met een fotografisch geheugen, komt terecht bij één van de beste advocatenkantoren van New York. Hij wordt aangenomen door zijn talenten en slimme brein. Main character vibes voor de Stier.

Tweelingen – Black Mirror

Tweelingen zijn superslim en houden van nieuwe dingen leren. Wat is er beter dan een kijkje kunnen nemen in de toekomst? Elke aflevering heeft een andere cast en andere verhalen die soms best heftig kunnen zijn. Het thema wat terugkomt? De snelle ontwikkelingen in de 21e eeuw en hoe deze de werkelijkheid beïnvloeden. Mega interessant en duisterder dan je denkt!

Kreeft – Jane the Virgin

Hoe trek je de Kreeft aan in één woord? Romantiek! Er is niks romantischer dan Jane the Virgin. En aangezien de Kreeften eeuwige romanticussen zijn past dit perfect bij jullie. Jane Villanueva, oftewel Jane the Virgin, heeft gezworen geen seks te hebben voor haar huwelijk, maar ze is zwanger. Niet door hoe je denkt, maar door een medische fout en haar leven staat op zijn kop. Wie wordt de vader van haar baby? 

Leeuw – Friends

Jullie zijn echte gezelligheidsdieren. Vrienden, gezelligheid en humor is alles voor jullie! Wat past er dan beter dan Friends? Als je echt even wil lachen is deze serie perfect, een echte goeie mood setter. Mensen die deze serie niet kennen hebben echt onder een steen geleefd. Friends draait om een vriendengroep van zes mensen die wonen en werken in Manhattan. De zes twintigers maken de meest herkenbare situaties mee.

Maagd – Riverdale

Maagden houden wel van een beetje drama, en dan ben je met Riverdale op het juiste adres! Gebaseerd op de stripboeken The Archie Comics, maken Archie en zijn vrienden genoeg mee en dan vooral veel drama. Ze raken ook nog eens verwikkeld in hun duistere stadje Riverdale. Alle dramaqueens verzamelen dus! 

Weegschaal – How I Met Your Mother

Weegschalen zijn echte social butterflies, maar houden écht niet van lange verhalen. Dus How I Met Your Mother is de geschikte serie voor de Weegschaal, je kijkt het makkelijk weg en je kan ook even stoppen als je een break nodig hebt. In How I Met Your Mother vertelt Ted een verhaal aan zijn kinderen in het jaar 2030, het verhaal gaat over zijn gebeurtenissen die leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder.

Schorpioen – Peaky Blinders

De Schorpioen is één van de krachtigste, maar ook de meest emotionele sterrenbeelden. Peaky Blinders is de combinatie van deze twee gevoelens. Deze serie speelt zich af vlak na de eerste wereldoorlog in Engeland. De Peaky Blinders hebben een criminele organisatie die vooral bezig is met gokken, in de serie volgen we de baas van deze organisatie. Schorpioen, jij zal je sowieso kunnen herkennen in deze personages! 

Boogschutter – Unbreakable Kimmy Schmidt

Jij staat optimistisch en zo vrij als een vogel in het leven. En toevallig is dit ook te herkennen bij Kimmy Schmidt. In deze serie is Kimmy een van de molvrouwen en samen met drie andere vrouwen werd ze 15 jaar lang vastgehouden in een bunker. Kimmy wil absoluut niet gezien worden als een slachtoffer, en besluit daarom een nieuw leven op te bouwen in New York. Deze vrouw kent geen negativiteit, big inspiration!

Steenbok – Sex Education

Jullie zijn verstandig en heel voorzichtig ingesteld, maar jullie hebben wel behoorlijk veel humor. Seks Education is dus zeker een serie die past bij jullie. Daarnaast kan je misschien nog wat leren van de adviezen van Otis! 

Waterman – Sense8

Watermannen zijn onafhankelijk en vindingrijk, jullie houden ervan om dingen uit te moeten zoeken. Sense8 is zeker geen simpele serie, en je moet elke seconde op scherp staan! De serie gaat over acht mensen over de hele wereld die plotseling mentaal aan elkaar gelinkt worden. Ze delen dus zintuigelijke waarnemens, vaardigheden en gevoelens met elkaar. Aan het begin moet je er écht even inkomen, maar het is zeker het kijken waard!

 

Lees ook:

19 tweets die je herkent als je een 90’s kid bent

Yes: deze nieuwe reality datingshow van Netflix wil (en kan) je nu zien

Bron: andC.tv