News

Yes: dit zijn de nieuwe beelden van Bridgerton seizoen 2

Ben jij een echte Bridgerton fan? Dan hebben wij mega goed nieuws voor je: we hoeven namelijk nog maar een paar maanden op seizoen 2 van Bridgerton te wachten. En er zijn alweer nieuwe beelden van dit seizoen online gedropt, wat het wachten toch een stuk minder erg maakt!

Dit zijn de nieuwe beelden van Bridgerton seizoen 2

Netflix deelde gisteren ein-de-lijk weer nieuwe beelden van seizoen 2 van Bridgerton en ondanks dat het tweede seizoen vooral over Anthony Bridgerton gaat en zijn zoektocht naar ware liefde, komen de andere karakters gelukkig ook gewoon nog aan bod. Zo zien we op de beelden dan ook onder andere Daphne Bridgerton, Penelope Featherington en de rest van de Featherington clan. Helaas missen we wel een karakter op de foto’s en dat is natuurlijk Simon Basset, hij zal namelijk niet in het tweede seizoen te zien zijn en dat vinden wij wel heel erg jammer, want we have to admit: Regé-Jean Page is echt hot! 

View post on Instagram
 

 

Releasedatum Bridgerton seizoen 2

Deze foto’s zijn niet de enige sneak peek van Bridgerton seizoen 2, in september deelde Netflix namelijk al een clip van de ontmoeting tussen Anthony Bridgerton en zijn misschien wel toekomstige vrouw Kate Sharma. Deze ontmoeting verliep niet zo vlekkeloos en Anthony werd dan ook helemaal op zijn plek gezet door Kate… Wij zijn hierdoor mega benieuwd wat de rest van het tweede seizoen zal gaan brengen en gelukkig hoeven we daar niet al te lang meer op te wachten. Op Eerste Kerstdag maakte Netflix namelijk bekend dat Bridgerton op 25 maart 2022 terug zal keren op Netflix en dat is echt al bijna… We can’t wait! En mocht je nou een beetje kwijt zijn wat er in seizoen 1 allemaal gebeurde? Kijk hem dan vooral even opnieuw, zodat je helemaal up-to-date kunt beginnen aan het tweede seizoen!  

Watch on YouTube

 

Lees ook: 

Deze dingen herken je als je hoogsensitief bent

14 vieze beautydingen die wij allemaal stiekem doen

Must reads 👀