Food

Dit is de What I Eat In A Day van fitness influencer Rachel John

Rachel John is bekend als fitness influencer en is super gefocust op haar gezonde levensstijl. En dus een hele inspiratie voor al haar volgers. Ze deelt dagelijks kiekjes en wat recepten op haar Instagram, als voeding en diëtiste to be weet ze dus wel wat goed is voor je lichaam! Benieuwd wat ze eet op een dag? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet!  

Dit is wat fitness influencer Rachel op een dag eet

Op haar Instagram en Youtube kanaal deelt ze veel over haar leven en dus ook hoe zij zo fit is geworden! Houd dit voor je als een inspiratiebron, want ieder lichaam heeft wel iets anders nodig. Blijf dus vooral zoeken wat het beste voor jou werkt om gezonder te worden.

 

View post on Instagram
 

Ochtend

Op de Instagram van Rachel heeft ze een filmpje gemaakt over wat zij eet op een dag. Deze keer eet ze ’s ochtends een banaan voordat ze vroeg gaat kickboksen. Zodra ze thuiskomt, gaat ze aan de slag met een stevig ontbijtje. Ze maakt scrambled eggs met twee eieren en roerbakgroente. Deze doet ze vervolgens op twee wraps met nog wat avocado erop en haar favoriete saus. Looks delicious! Hierbij zet ze op tafel nog wat fruit, mango en ananas om de vitamines binnen te krijgen. Als snack tussendoor eet ze nog een zalmwrap.  

Lunch

Als late lunch eet Rachel twee scones met iets dat lijkt op cottage cream en jam. Our favorite! Wij gaan zeker een voorbeeld nemen aan deze lunch. Ook eet ze twee bruine broodjes die belegd zijn met zalm, avocado en wat sla. Het ziet er écht superlekker uit en is natuurlijk ook healthy! Op haar Instagram laat ze ook nog verschillende recepten zien die je kan eten als lunch, dus neem daar ook zeker een kijkje! 

 

View post on Instagram
 

Diner

Het is tijd voor het avondeten! Rachel maakt een pasta met rode pastasaus, gehakt, champignons en meerdere groenten, hoogstwaarschijnlijk weer dezelfde roerbak groente. Op de pasta zelf doet ze ook nog wat geraspte kaas en dan kan ze gaan genieten van haar pasta. Wij krijgen hier mega veel honger van! Ze drinkt hierbij water, je ziet in het filmpje dezelfde fles terugkomen die ze telkens opnieuw vult. Als toetje neemt ze een Magnum ijsje. 

 

View post on Instagram
 

What I Eat In A Day 2020

Op Rachels Youtube kanaal laat ze in 2020 weten wat ze een dag heeft gegeten. Ben je dus benieuwd hoe ze op een andere dag eet, of wil je nog meer inspiratie? Dan kan je daar dus een kijkje gaan nemen. Neem nooit een dieet zomaar over, kijk écht naar wat jouw lichaam wil en nodig heeft! In Rachel haar video eet ze onder andere overnight oats, drie bruine boterhammen met verschillende soorten beleg waaronder één met chocopasta en een risotto met bloemkoolrijst en normale rijst.   

Watch on YouTube

Lees ook:

Dit is de What I Eat In A Day van fitness influencer Nochtli

Dit wil je maken: Dit zijn de drie lekkerste pastarecepten

Bron: Instagram&Youtube RachelJohn

 

Must reads 👀