Lifestyle

Yeah mate, gaan! Je kan nu een gratis visum voor Australië krijgen

Redactie

Heb jij altijd al surfergirl willen worden? Willen backpacken door Australië? Met koala’s willen knuffelen? Dat is nu makkelijker dan ever, want je hoeft niet meer te betalen voor een visum.

Australië biedt backpackers gratis visa aan

Dus dames, dit is jullie teken om naar Schiphol te RENNEN. Australië here we come!

Hoe dat precies zit, vraag je?

Door die stomme nieuwe variant heeft Australië een groot tekort aan werkkrachten. De regering van Australië hoopt met een gratis visum meer backpackers naar Australië te lokken. Veel backpackers nemen namelijk lokale bijbaantjes om een extraatje te verdienen. Bijvoorbeeld in de bediening, bij een surfschool of op een boerderij. Dus door backpackers en studenten de aankomende twaalf weken met dit gratis visum naar Australië te lokken, hoopt de premier van Australië dat de arbeidssector weer gaat groeien en dat de economie weer een beetje opbloeit. Win-win dus!

Er is meer!

Dit heb je waarschijnlijk niet nodig, maar hier heb je nog wat redenen om je spullen te pakken en te vluchten naar Australië.

Surfer babe

Dit is je kans om surfergirl te worden en die is eigenlijk té mooi om te laten gaan. Bijna elke local in Australië vindt zijn weg een aantal keer per week tussen de golven. Een pluspunt van surfergirl worden: daar horen natuurlijk ook surferdudes bij. En wij hebben gehoord dat zij een zwak hebben voor Nederlandse meisjes. *wink wink*

Sydney has it all

Sydney heeft alles wat je nodig hebt; de stad zelf, met alles wat het te bieden heeft. Maar ook een prachtig strand, genaamd Bondi Beach, met zwembad dat doorloopt in de zee en een heleboel leuke strandtentjes. Verder lopen er in deze leuke stad alleen maar knappe mensen rond, dus overal waar je kijkt is wel iets leuks te zien.

Prachtige stranden

Niet alleen het strand bij Sydney is geweldig, over heel Australië zijn de meest prachtige stranden te vinden. Bijvoorbeeld Whitehaven Beach, dat is pas echt een pareltje. Je raakt spontaan verliefd op het azuurblauwe water, de palmbomen en het allerzachtste, schoonste en witste zand ter wereld. Ook Kangaroo Island is prachtig en prima te bereiken met de auto. Het is, zoals je misschien wel kan raden aan de hand van de naam, een eiland vol kangoeroes! Maar daar blijft het niet bij, je kan er ook koala’s, walvissen en dolfijnen spotten en dat is een ervaring voor het leven. 

Avocado walhalla

Dit is natuurlijk niet de voornaamste reden dat je naar Australië gaat, maar wel een lekker pluspuntje. De avocado’s daar zijn namelijk 100 keer zo lekker als in Nederland, terwijl we hier al fan zijn! Ze zijn groter, romiger en rijker van smaak. Alle ontbijttentjes die je zal tegenkomen zullen geheid een spannend gerecht hebben met avocado. Yummy! 

Je kan alles doen wat je wil

Alles is mogelijk in Australië. Of je er nou heen gaat om te backpacken, te werken of op vakantie. Je zal er geheid een geweldige herinnering aan overhouden.

Safe travels

Nóg een reden om morgen een vliegtuig naar Australië te pakken: Australië behoort tot één van de veiligste plekken ter wereld en het is heel erg backpacker-proof. Het is namelijk heel easy om van plek A naar B te komen, het vervoer is namelijk enorm goed geregeld. Het stikt verder van de goedkope hotels en hostels, het is heel schoon en het eten is superlekker! Wanneer vertrek jij?

 

Lees ook:

Oh my gosh: Nikkie de Jager speelt in het tweede seizoen van Euphoria

Oh, oh: deze signalen waarschuwen jou ervoor dat je partner (te) jaloers is