Love

Oh, oh: deze signalen waarschuwen jou ervoor dat je partner (te) jaloers is

Als je partner een beetje jaloers is op zijn tijd is dit vaak wel schattig, maar een te jaloerse partner is niet wat je wil. Mocht je deze signalen nou herkennen? Dan weet je één ding zeker: jouw partner is misschien wel te jaloers… 

Deze signalen waarschuwen jou ervoor dat je partner jaloers is

Constant je controleren of altijd, maar bang zijn dat je iemand op het werk leuker vindt. Dat zijn signalen dat je partner veel te jaloers is en dat is op een gegeven moment best vervelend. Mocht jij soms jaloezie in jouw partner herkennen, dan kun je maar beter verder lezen, want deze signalen waarschuwen jou ervoor dat je partner (te) jaloers is!

Er wordt constant mee gelezen op je telefoon

Als je even met je vriendinnen aan het appen bent is het redelijk irritant als je partner altijd maar mee wil lezen op je telefoon. Als het bijna nooit gebeurt kun je het eerder gewoon interesse noemen in wat je aan het doen bent, maar mocht dit bijna altijd gebeuren dan is je partner wel echt heel erg jaloers. Best vervelend, aangezien je zelf niks achter te houden hebt, right?   

Het wordt niet op prijs gesteld dat je uitgaat

Het liefste speelt je partner iedere avond bordspelletjes samen of kijkt hij/zij liever een film met je dan dat je uitgaat, omdat hij/zij uitgaan met je vriendinnen gewoon geen goed idee vindt. Bang dat je met een ander zou zoenen of dat je verliefd zou worden op een ander. Het heeft allemaal te maken met heftige jaloezie, en mocht je partner dit gedrag vertonen? Dan moet je je maar even goed afvragen of hij/zij het wel waard is, als je wordt beperkt in de dingen die je graag doet!   

Altijd maar doorgaan over die ene vriend/vriendin

Tuurlijk heb je tijdens je relatie nog contact met de mensen waar je daarvoor ook al contact mee had, maar er is toch een vriend/vriendin in het bijzonder waarmee jou partner jouw appcontact niet op prijs stelt. Mocht je nou iets achterhouden dan slaat dat achterdochtige nog ergens op, maar anders is het echt helemaal nergens voor nodig. Mocht je dit nou herkennen in je partner? Heb het er dan een keer samen over en vraag waar die jaloezie vandaan komt. Misschien had hij/zij wel een ex die vreemdging of is hij/zij in het verleden niet goed behandeld. Dan weet je tenminste hoe het komt! Dan moet er nog steeds iets veranderen, hoor. Want het verleden, daar heb jij weinig tot niets mee te maken. 

Continue vergelijken met anderen

Als jij het over die ene leuke collega op je werk hebt en je partner wel even wil weten of hij/zij wel leuker is dan die collega, dan is er zeker spraken van jaloezie. Toch vervelend dat continue vergelijken met anderen en dat kan dan ook heel erg vermoeiend zijn. Mocht het een keer met een grapje gaan dan moet het kunnen, maar als het constant zo is weet je één ding zeker: jouw lover is mega jaloers…

 

Lees ook: 

Deze vijf typische dingen doe jij als single vrouw wél na werktijd

Deze bestemmingen zijn ideaal voor een stedentrip met vriendinnen

Must reads 👀