Beauty

Wij zijn fan: de clean make-up look is weer helemaal terug van weggeweest

Redactie

De trends die we tegenwoordig tegenkomen zijn allemaal afkomstig van TikTok. Deze heavenly plek zit vol met tips en tricks voor alles in jouw leven, maakt niet uit wat je zoekt; TikTok heeft de oplossing. En nu is de make-up trend voor 2022 ook al naar voren gekomen. De clean make-up look is dé look die je overal gaat tegenkomen!

De clean make-up look is weer helemaal terug van weggeweest

TikTok heeft zich bewezen als de plek waar jij je beste tips en tricks vandaan kan halen en nu is de clean make-up look weer helemaal terug van weggeweest. Het is een variant van de no make-up make-up look, super handig voor een everyday look dus!

Dé clean make-up look

De clean make-up look is dus een andere versie van de no make-up make-up look. Deze trend is mega popular onder de influencers en ook wij zijn fan! Bij deze make-up look draait het er dus om dat je er verzorgd uitziet, geen grote eyeliner of nepwimpers. Deze look is dus perfect voor mensen die nog moeite hebben met een smokey eye of hoe je je contour goed aanbrengt. De producten die je nodig hebt kan je dus ook gewoon goedkoop krijgen. Win-Win!

View post on TikTok

Glowy skin

Een goede SPF is ook een must! Je krijgt er een glowy skin van en het is ook goed voor je huid. Deze frisse make-up look kan je ook krijgen door je concealer op een bepaalde manier aan te brengen. Breng dit aan in de binnenste hoek en de buitenste hoek van je oog voor een liftend effect. En ook op de plekken die wilt bedekken, zo krijg jij de clean skin look.

View post on TikTok

 

Wij zijn zeker fan van deze look!

Lees ook:

Wil je een prachtige huid? Dat is geen probleem met deze tips van Lily Collins

Trend alert: deze broek(en) moet jij in 2022 in je kast hebben

Bron: beautify

Must reads 👀