News

Yes! Love Island komt toch terug en je kunt je nu aanmelden

Ben jij ook zo’n fan van Love Island? Dan hebben wij goed nieuws voor je: het leek er namelijk even op dat we afscheid moesten nemen van de Nederlandse versie, maar de datingshow komt toch echt terug en je kunt je nu aanmelden! 

De Nederlandse Love Island komt terug en je kunt je nu aanmelden

Wij zijn mega blij dat er toch nog een nieuw seizoen van de Nederlandse versie van Love Island komt en wij kunnen echt niet wachten om weer van al het drama rondom de herkoppelingen en de schattige koppels te kunnen genieten. Dit jaar is het weer zo dat zowel Nederlandse als Belgische islanders vertrekken naar de zon in de hoop de liefde te gaan vinden. Dus neem een sprong in het diepe en meld je aan, misschien dat jij wel de liefde van je leven kunt vinden en mocht je dat nou niet durven dan is het altijd leuk om een van je single vriendinnen aan te melden, right

Het is nog heel even wachten op het nieuwe seizoen van Love Island

We moeten nog wel even wachten op het nieuwe seizoen van Love Island, maar gelukkig zal het wel ergens halverwege dit jaar op tv verschijnen met tien nieuwe originals die op zoek zullen gaan naar  ware liefde. Want uit vorig seizoen zijn nog maar liefst 3 (!) koppels happily together: Donny en Rowenna, Joey en Luna en Jim en Raina. Wij wachten in spanning af tot er iets meer bekend wordt over het nieuwe seizoen en we keep you updated! 

 

Lees ook: 

Deze vijf typische dingen doe jij als single vrouw wél na werktijd

Wil je een prachtige huid? Dat is geen probleem met deze tips van Lily Collins

 

Must reads 👀