Films & Series

Yes: deze nieuwe reality datingshow van Netflix wil (en kan) je nu zien

Als je klaar bent met de andere reality datingshows kan je nu Single Inferno kijken! Deze Koreaanse versie van Love Island en Too Hot To Handle wil je écht zien. De mannen en vrouwen worden samengebracht op een eiland en mochten deze alleen verlaten als stelletje. Snel kijken, dus!

Nieuwe reality datingshow van Netflix

Single Inferno kan jij nu dus ook al gaan kijken op Netflix! Binnen 9 dagen moesten de mannen en vrouwen een koppel gaan vormen om het eiland te kunnen verlaten! De Koreaanse datingshow kan je dus vergelijken met Love Island en Too Hot To Handle, maar met minder drama!

Single Inferno

Bij deze Koreaanse reality datingshow gedragen de deelnemers zich een stuk netter dan dat we gewend zijn van Temptation Island of Love Island. De singles leren elkaar kennen op een verlaten eiland. Maar alleen als stelletje mogen zij het eiland weer verlaten voor een date in het paradijs. Het is verboden om te praten over je leeftijd en over wat voor beroep je doet. Want de makers van het programma vinden dat dit niet het belang is bij het vinden van de liefde. De deelnemers moeten het dan dus 9 dagen met elkaar uithouden. Ontstaan hier nieuwe stelletjes of juist vijanden?  

Watch on YouTube

(Een gedeelte van) de cast

We geven jullie een kleine introductie met de castleden. Song Ji-a is een bekende beauty influencer met een YouTube kanaal die meer dan 1.32 milioen volgers heeft! Shin Ji-yeon is een student in Canada en studeert Biotechnologie, wat velen verraste. Kang So-yeon brak door in 2011 met een K-pop-groep genaamd WE. Nu doet ze modellenwerk, acteerwerk, is ze presentatrice en heeft ze een boxing gym! An Yea-won heeft een prachtfiguur en het kon niet anders dat zij een model was, maar ze ze is dus ook een fitness trainer! Dan hebben we Kim Su-min, ook deze meid heeft een modellencarrière en wordt later geïntroduceerd in het programma. Seong Min-ji wordt ook later geïntroduceerd in de datingshow, Min-ji is een model voor vele beautymerken!

 

View post on Instagram
 

 

Lees ook:

Deze documentaire, The Tinder Swindler, over een oplichter op Tinder wil je zien

Niet doen: dit zijn de meest gemaakte fouten tijdens het daten volgens mannen

Bron: Creatrip, Verradelijk en Netflix