News

Oh my: Monique Westenberg en André Hazes zijn alweer samen gespot

 

De romance tussen André Hazes en Anne Rose is alweer over en de geruchtenstroom gaat verder. Volgens Verraderlijk is André dan ook alweer met zijn ex Monique Westenberg gespot… Is het al tijd om de bingokaart er bij te pakken? 

André Hazes is alweer met zijn ex Monique Westenberg gespot

Na Monique Westenberg, Bridget Maasland en Sarah van Soelen dacht André deze keer de liefde te hebben gevonden bij Anne Rose, maar voordat zij het überhaupt official konden maken had hij haar alweer gedumpt omdat hij het toch niet zo’n goede match vond. Zo wist Yvonne Coldeweijer dan ook  te vertellen dat André en Anne Rose samen in Rome waren toen hij erachter kwam dat het niet meer ging werken tussen hen. Dat ging sneller dan wij hadden verwacht en dit is natuurlijk het perfecte moment voor André om weer terug te gaan naar zijn baby momma Monique Westenberg, waar hij dan ook alweer mee gespot is…

André slaapt niet in zijn appartement in Vinkeveen

Het plan was eigenlijk dat André en Anne Rose samen zouden gaan wonen in een nieuw appartement dat André had gekocht in Vinkeveen, maar dat zit er dus niet meer in nu ze uit elkaar zijn en André slaapt hier volgens Verraderlijk dan ook niet. Zijn auto is namelijk weer op de oprit van Monique Westenberg gezien, wat zou kunnen betekenen dat de twee weer samen slapen. Maar daar blijft het niet bij. Monique vindt namelijk ook een paar opvallende teksten op Instagram leuk en één daarvan is: “Het enige wat ik ooit heb gedaan, is van jou houden.” Hmm, zou dit betekenen dat er toch weer een hereniging zal komen met André Hazes en Monique Westenberg? Of deze geruchten waar zijn weten we nog niet zeker, maar als hier meer over bekend zal worden houden we jullie op de hoogte! 

View post on Instagram
 

Lees ook: 

Jui-cy: met deze wel heel bekende Nederlanders heeft Anne Rose gescharreld

 Yes: vanaf dit moment is het nieuwe seizoen van De Bachelor al te zien

 

Must reads 👀