Love

All about the jizz: dit is wat je nog niet wist over het mannelijke goedje

Er zijn een hoop dingen die je waarschijnlijk nog niet weet over het mannelijke goedje, maar deze dingen zou je dus echt moeten weten voor je de volgende keer geslachtsgemeenschap hebt. Dus lees snel verder en verbreed je kennis! 

Dit wist je nog niet over het mannelijke goedje 

We wisten allemaal al dat ananas het mannelijke goedje lekkerder laat smaken, maar er zijn ook een aantal dingen die je so-wie-so nog niet wist… 

Het is goed voor je tanden

Laten we maar meteen met het beste feitje in huis vallen, waar jij je waarschijnlijk allesbehalve bewust van was. Namelijk dat sperma goed is voor je tanden! We know, wij zaten ook met onze mond vol tanden toen we dit hoorden ;), maar wat blijkt? Dat het mannelijke goedje zink en calcium bevat en dit voorkomt dan weer tandbederf… Wij houden het toch liever bij onze tanden gewoon te poetsen!

Dit eten laat het in ieder geval niet lekker smaken

Er is natuurlijk voedsel dat sperma beter laat smaken, zoals ananas, maar er zijn ook een aantal dingen die er voor kunnen zorgen dat het juist niet helemaal lekker smaakt. Dit is zo bij koffie, alcohol, sigaretten en de vrij onverwachte groene broccoli. Maar dat is niet het enige; ook rood vlees en vis kunnen de smaak een stuk minder lekker maken. Dit betekent nu niet meteen dat je nooit meer rood vlees of een lekker stukje vis kan eten… Nee, zo lang je maar genoeg water drinkt blijft de smaak gewoon neutraal en heb je niks om je druk over te maken.

Middagzaad is het allerbeste zaad

De meeste mensen doen het ‘s ochtends of ‘s avonds, omdat er in de middag simpelweg vaak geen tijd voor is. Maar wist je eigenlijk al dat het zaad het allerbeste is tijdens het middaguur? Dan is er namelijk meer zaad dan tijdens de andere dagdelen. Gaan jullie volgende keer dus ‘s middags een keer van bil?  

Je wordt slimmer én vrolijker van het mannelijke goedje

Blijkbaar is sperma niet alleen goed voor je tanden, maar het maakt je ook nog eens een stuk slimmer en vrolijker. Zo blijkt namelijk dat vrouwen die regelmatig onveilige vrijpartijen hebben minder depressief en slimmer zijn. Daarnaast zitten er ook goede stofjes in jizz die een boost aan je humeur geven en is het bewezen dat je door onveilige vrijpartijen beter presteert op kennistesten en een hoger concentratievermogen kunt hebben. Dit betekent natuurlijk niet dat we condoom kunnen laten voor wat het is, want het is natuurlijk mega belangrijk om het veilig te doen. Dus zeker niet het condoom voortaan dumpen, meiden!  

Het houdt je ook nog eens jong 

Who knew, het blijkt je ook nog eens jong te houden… Nou, dat klinkt net als een wondermiddel dat mannelijke goedje! In jizz zit namelijk een krachtig antioxidant dat zorgt voor een zachter, soepeler en stralendere huid, waardoor je minder kans hebt op rimpels. Gelukkig hoef je het hierbij niet over je gezicht uit te smeren, want dat zou wat zijn! 
 

Lees ook: 

Deze fouten maken we allemaal als we een rubbertje gebruiken

Met deze tips maak je het doen in de auto iets gemakkelijker