Beauty

Wil je een prachtige huid? Dat is geen probleem met deze tips van Lily Collins

Lily Collins aka Emily van Emily in Paris heeft absoluut het talent om er altijd flawless uitzien. En dan hebben we het niet alleen over haar geweldige, fashionable outfits, maar ook over haar looks. Gelukkig wilde ze haar geheimen wel met ons delen.

Met deze tips van Lily Collins heb jij binnen no time een prachtige huid

Haar geheim? Less is more. “Ik ben gek op de je ne sais quoi vibe van een natuurlijke make-up look waarbij je huid er gezond uitziet. Ik zeg altijd: hoe minder je op je gezicht hebt, hoe minder er mis kan gaan gedurende de dag.”

Smeer al-tijd SPF

Volgens Lily is het geheim tot het hebben van een jonge huid altijd SPF dragen. “Ik omarm mijn lichte huid. Ik gebruik graag een lichte zonnebrandcrème zonder geur”, vertelde ze aan The New York Times.

Nooit slapen met make-up op

Lily maakt voordat ze naar bed gaat altijd haar gezicht schoon. Geen beautyproduct dat haar kussensloop ooit zal aanraken. “Ik moet. Ik kan niet naar bed als er nog iets op mijn gezicht zit.” Waar ze wel mee gaat slappen is een lichte, hydraterende nachtcrème. Sleep tight! 

Besteed aandacht aan je wenkbrauwen

Om haar volle wenkbrauwen staat Lily bekend. Al had ze die vroeger niet zo fluffy, ze epileerde namelijk veel. “Ik omarm ze nu, want ik vind wenkbrauwen één van de belangrijkste dingen als het op beauty en skincare aankomt. Ze vertellen zoveel over je persoonlijkheid en je emoties”, legt ze uit aan Get The Gloss. Lily houdt haar wenkbrauwen het liefst au naturel. Ze gebruikt wel een transparante gel om de haren omhoog te borstelen en een highlighter, om de vorm te benadrukken.

Gebruik een jade roller

Om haar serum zijn werk nog beter te laten doen, rolt Lily ’s ochtends nadat ze een serum heeft aangebracht, met een jade roller over haar huid. “Soms bewaar ik hem in de koelkast, zodat hij extra koud is”, vertelde ze aan Vogue. 

Vergeet je wimpers geen liefde te geven

Lily’s ultieme tip voor lange wimpers? Nadat je je mascara hebt aangebracht, ga je er nog een keer overheen met een schoon wenkbrauwborsteltje. Dat zorgt ervoor dat je wimpers niet aan elkaar blijven plakken. “Dit zorgt ook echt voor extra volume in mijn wimpers, het brengt ze echt tot leven!”

 

Lees ook:

Wait, whut? Zo oud zijn de castleden van Emily in Paris echt en dat zal je verbazen

Yes: Netflix heeft het derde én vierde seizoen van Emily in Paris bevestigd