News

Jui-cy: met deze wel heel bekende Nederlanders heeft Anne Rose gescharreld

Het houdt niet op met alle roddels rondom André Hazes, want nu blijkt dat hij en zijn nieuwe vlam Anne Rose alweer uit elkaar zijn… Maar volgens Yvonne Coldeweijer is  André Hazes niet de enige BN’er waarmee Anne Rose is geweest.  Nee, met deze BN’ers zou Anne Rose ook al een fling hebben gehad!

Anne Rose van André Hazes is ook met deze BN’ers geweest

Er was de afgelopen tijd een storm aan roddels rondom André Hazes na de breuk met Sarah van Soelen, want zou hij nou eindelijk terug gaan naar zijn ex Monique Westenberg of zou hij alweer een nieuwe vlam aan de haak hebben geslagen? Uiteindelijk bleek dat laatste waar en was hij alweer gelukkig met zijn nieuwe vriendin Anne Rose. Wij dachten dat het dan wel even een tijdje rustig zou blijven rondom alle roddels, maar niks is minder waar, want nu blijkt dat hun romance alweer voorbij is… Dat was kort maar krachtig, right? Volgens Yvonne Coldeweijer blijft het daar niet bij, want zij weet te vertellen dat André niet de enige uit BN’er land is waar Anne Rose het wel eens gezellig mee heeft gehad en deze mannen zijn wel heel erg bekend… 

Anne Rose zou het gezellig hebben gehad met twee bekende mannen

Anne Rose zou namelijk volgens Yvonne een ‘vaste scharrel’ zijn geweest van Wesley Sneijer en dat zou volgens Yvonne dan ook de reden zijn dat hij nu boos is op Anne Rose en André Hazes. Maar Anne Rose had het niet alleen gezellig met Wesley… Ook zou zij een afspraakje hebben gehad met Lil’ Kleine, aka Jorrik, en terwijl Yvonne in haar glazen bol kijkt zegt ze: “Ik zie het Okura hotel. Ik ben in verwarring, is dat niet de verblijfplaats van Lil’ Kleine?” Wow, wij wisten dit niet en we keep you updated als er weer een nieuwe vlam van André opduikt, meiden!  

 

Lees ook: 
Weer een goedkope fles wijn gekocht? Dit is waarom dat eigenlijk hartstikke slecht is

Dit is waarom je je kerstverlichting zo lang mogelijk moet laten hangen