Lifestyle

Deze dingen herken jij so-wie-so als slapen je grootste hobby is

De wekker is niet bepaald jouw beste vriend! Slapen, dutjes en uitslapen doe jij het liefste en is dus ook jouw favorite. Je bent dus ook oprecht trots als je de dag hebt overleefd zonder een nap te doen. Is slapen jouw grootste hobby? Dan herken je deze dingen so-wie-so!

Deze dingen herken je als slapen je grootste hobby is

Op het moment dat jij wakker wordt kijk je al uit naar hoe je vanavond weer lekker kan slapen. Wij hebben alle punten op een rijtje gezet die iedereen herkent die gek is op slapen! Let’s take a nap.

1 De rekenmachine is je grote vriend

Je herkent het vast wel, je ligt in bed en gaat berekenen hoe lang jij nog kan slapen totdat je morgen weer op moet. Of zelfs hoe lang je uit je bed bent voordat je weer heerlijk kan slapen.  ‘’Als ik nu ga slapen kan ik 7,5 uur slapen en dan na 8/9 uur ben ik weer thuis en kan ik weer slapen!’’

2 Multitasking object, dat bed van je

Vooral nu tijdens het thuiswerken is jouw bed je kantoor, bioscoop en eettafel. Niemand die je ziet, dus why not? Het is by far jouw beste chillplek. Vergeet niet af en toe je raam open te zetten voor de fresh air!

3 In my next life I will…Sleep

Zo jaloers op de honden en katten die gewoon écht de hele dag kunnen slapen en geen verplichtingen hebben. In ons volgende leven willen we ook het liefst één van deze beestjes zijn. Eat, sleep and repeat!

4 Het is jouw problem solver

Loopt het leven niet zo lekker? Slapen! Jouw problemen worden sowieso opgelost na een paar uurtjes geslapen te hebben. Nog 4 deadlines te gaan, maar dat ene powernapje gaat voorop, want je bent ervan overtuigd dat je daarna écht beter kan werken.

5 Overal en nergens slapen

Je bent in staat om altijd en overal te kunnen slapen. Na een slaap van meer dan elf uur kan jij ’s middags nog wel drie uur slapen hoor, echt geen probleem!

6 Geen stress als jij even 2 uur lang niet antwoordt

Je vrienden en familie weten precies wat jij aan het doen bent als jij een tijdlang niet reageert. Als jij een paar uur van de aardbodem bent verdwenen hoeven ze zich dus écht geen zorgen te maken, ze weten wel dat jij aan het slapen bent inmiddels. Again!

7 Je snapt niet hoe je als kind niet wilde slapen

Het was drama toen jij vroeger optijd naar bed moest én moest gaan slapen. Hoe dan? Het liefste duik jij om 7 uur ‘s avonds al je bed in en kom je er ‘s middags 2 uur pas uit. 

 

Lees ook:

Samen met je partner dutjes doen is hartstikke goed voor jullie relatie

Huh: de kleur van jouw slaapkamer heeft blijkbaar invloed op je leven tussen de lakens