News

Jep: André Hazes en Anne Rose zijn alweer uit elkaar

Ja hoor; hier zijn we weer, want het is weer zover! André en zijn (ex) vriendin zijn uit elkaar. Hazes heeft een nieuw record gezet dit keer! Anne Rose en André zijn over en uit, de twee hebben niet eens de kans gehad om het écht officieel te maken.

André en Anne niet zo rosekleurig

Na Monique Westenberg, Bridget Maasland en Sarah van Soelen dacht André de liefde gevonden te hebben bij Anne Rose Zonneveld. Maar deze relatie is ook alweer voorbij, want het schijnt dat de twee alweer uit elkaar zijn. Is het tijd om een bingokaart te maken voor zijn relaties?

Volle 100%

Yvonne Coldewijer volgt André Hazes op de voet en liet op haar Instagramstory’s weten dat het over en uit is tussen de twee. De juice queen herself was blijkbaar drie dagen bezig met dit roddeltje te achterhalen en liet weten dat ze er 99% zeker van was dat het uit is. Yvonne vertelt dat de twee in Rome waren toen André er achterkwam dat de relatie tussen hem en Anne Rose niet meer ging werken. Later plaatste ze een story dat het 100% bevestigd was en de twee echt hele-maal klaar zijn.

Toch niet samen(wonen)

De twee waren van plan om samen te gaan wonen in Vinkeveen. André had het appartement zelfs al gekocht! Oh nee, toch niet. Samenwonen zit er dus niet meer in nu ze uit elkaar zijn. André heeft zelf al een koopappartement in Vinkeveen waar momenteel huurders in zitten, dus hij gaat daar hoogstwaarschijnlijk alleen wonen. Waar Anne Rose heeft geslapen, is al bekend. Namelijk bij haar ouders, maar André daarentegen.. Zou die bij zijn moeder hebben geslapen? Of is hij toch weer richting Monique gegaan?

Lees ook:

Oh, oh: is Ali B vreemdgegaan met een Temptation Island-verleidster?

Dat was het dan: André Hazes en Anne Rose hebben nu alweer ruzie

Bron: Instagram lifeofyvonne