Love

5 tips om jouw vrijpartij nog beter te maken

Samen even de lakens in duiken is mega steamy en fijn, maar kun jij er ook nog niet iedere keer optimaal van genieten, zoals je zou willen? Check dan vooral deze vijf tips en dan weten wij zeker dat jouw vrijpartij de volgende keer nog beter wordt! 

Met deze 5 tips maak jij jouw vrijpartij nog beter

Als jullie samen het bed gaan delen is het vooral belangrijk dat je iemand vertrouwt, want zo kun je er een stuk meer van genieten en is een vrijpartij vanzelf een stuk fijner. Maar daarnaast is het ook heel erg belangrijk dat je aangeeft wat je fijn vindt en wat niet als jullie het bed gaan delen. En daarbij kunnen deze tips je helpen…

Wees eerlijk tegen je lover 

Eerlijkheid is natuurlijk het allerbelangrijkste in een relatie en als je dan ook iets niet heel erg fijn vindt tijdens de seks of je liever een keer iets anders zou willen proberen dan moet je vooral niet aarzelen om het tegen je partner te vertellen. Zo komt hij/zij er achter wat jij lekker vindt en kan je partner hier tijdens de volgende steamy sessie in the bedroom rekening mee houden. Mocht je dat nou niet durven? Dan kun je ook aanwijzingen geven als jullie al bezig zijn, door bijvoorbeeld ‘iets harder’ of ‘iets zachter’ tegen je partner te zeggen. Wedden dat dit heel erg oplucht en de seks vanzelf een stuk fijner wordt?

Nee zeggen is ook goed

Stel: jullie gaan iets doen waar jij je toch niet zo comfortabel bij voelt of waar je nog even mee wil wachten, dan is het ook goed om een keer  ‘nee’ te zeggen. Want jezelf dwingen om iets te doen wat je eigenlijk niet wil moet je echt nooit doen. Het is misschien eng, maar altijd maar ‘ja’ zeggen terwijl het ten koste gaat van jezelf is al helemaal niet fijn. Dus trek de stoute schoenen aan en zeg ook een keer ‘nee’ als je iets niet wil. You can do this, girl! 

Probeer ook eens nieuwe dingen tussen de lakens 

Nieuwe dingen uitproberen geeft een boost aan je seksleven. We hebben het dan ook over standjes, speeltjes of bijvoorbeeld een andere beweging dan normaal. Zoiets kan een nieuw fijn gevoel geven, waardoor jullie echt even van elkaar kunnen genieten. Oh ja; mocht dat ene nou standje nou niet fijn vinden, dan is het nooit te laat om nee te zeggen, hè. 

Neem niet altijd genoegen met een vluggertje 

70% procent van de vrouwen kan tijdens de geslachtsgemeenschap niet klaarkomen en dat heeft er mee te maken dat het vaak alleen maar vluggertjes zijn. En vrouwen hebben gewoon iets langer de tijd nodig om tot een hoogtepunt te kunnen komen. Zo hebben vrouwen zeker 20 minuten de tijd nodig om een hoogtepunt te kunnen krijgen en vooral alleen tijdens penetratie is het al gauw onmogelijk om een orgasme te kunnen krijgen. Plan dus echt een avondje waarin jullie elkaar verwennen en jij ook tot een fantastisch hoogtepunt komt door misschien toch de seks en anders de speeltjes of misschien de magic hands!  

Focus je niet te veel op het hoogtepunt

We get it, soms wil je je al snel te erg focussen op een hoogtepunt krijgen als jouw partner je verwent, maar dat moet je eigenlijk helemaal niet doen. Hierdoor zit je namelijk veel te veel in je hoofd en ben je helemaal niet zoveel bezig met het genieten, waardoor het nog veel langer kan duren tot je een orgasme krijgt. Maak je dus vooral niet te druk en ga er echt helemaal lekker voor liggen en begin met het genieten. Wedden dat het dan een stuk fijner is en het orgasme sneller om de hoek komt kijken…

 

Lees ook: 

Science says: een hapje van je partners bord jatten maakt je relatie beter

Yes: Netflix heeft het derde én vierde seizoen van Emily in Paris bevestigd