Fashion

Pretty: op deze 5 manieren kun jij je hoofddoek stylen

De hijab wordt gedragen door vele moslim(power)vrouwen voor hun religie. Tegenwoordig worden naast de traditionele hoofddoeken ook steeds meer kleuren en stylen gedragen, want iedereen is wel toe aan hun eigen unieke style. En wij hebben voor jullie 5 prachtige stijlen om uit te proberen!

Je hoofdoek stylen op deze 5 manieren

De hijab wordt steeds meer fearlessy gedragen door vele meiden en we love it. Op TikTok staan vele verschillende manieren waarop jij je hoofddoek kan stylen. Wij hebben er 5 uitgekozen zodat jij je inspiratie hieruit kan halen! Try it out girls.

1 Flowy hijab

De eerste stijl is een flowy one. Je haalt je hoofddoek naar de andere kant langs je kin en die maak je daar vast met een pin. Trek hem niet te strak aan maar laat het lekker los, breng de onderkant naar achter en tadaaa! Supermakkelijk om te doen en het ziet er heel classy uit!

View post on TikTok

2 Turban style

Deze turban style ziet er écht chique uit! Breng je uiteindes van je hoofddoek naar je rug en kruis beide kanten met elkaar. Vervolgens haal je een kant boven je hoofd langs naar de andere kant en knoop je ze. Zo heb je al een style die er leuk uit ziet! Maar voor het vlechtidee twist je de twee kanten nog even met elkaar, et voilà! Deze style is superleuk voor de zomer, geeft ons helemaal de summer vibes.

View post on TikTok

3 Elegant hijab style

Voor deze wat elegantere stijl breng je de ene kant van je hoofddoek naar de andere kant onder je kin langs en deze maak je vast met een pin. Breng de kant die niet vastgepind hebt over je hoofd langs en maak die ook vast. Dit geeft echt beautiful effect! 

View post on TikTok

4 Neck coverage hijab style

Pak de linkerkant van je hoofddoek en maak die vast met een pin onderlangs. Neem de rest en gooi het naar achter. Hoe simpel wil je het hebben? Het ziet er heel comfy maar classy uit. 

 

View post on Instagram
 

5 Loose hijab style

Voor een meer loose style ben je hier op het juiste adres. Het is supermakkelijk om te doen en ziet er mega comfy uit! Breng één kant naar de bovenkant van je hoofd en maak die vast en thats it!

View post on TikTok

Extratje

Met deze style kan je die ene paar leuke oorbellen dragen én je hijab! Het is er écht heel cute uit. 

View post on TikTok

 

Lees ook:

MAJIME: Hét nieuwe Amsterdamse sieradenmerk van 2022

Deze documentaire, The Tinder Swindler, over een oplichter op Tinder wil je zien

Bron: TikTok en Instagram: maryxm.mx

Must reads 👀