Films & Series

Zo oud zijn de castleden van Emily in Paris echt

In seizoen 2 van Emily in Paris kwamen we er eindelijk achter hoe oud Emily eigenlijk echt is in de serie, maar van de andere castleden weten we dit eigenlijk helemaal niet. De hoogste tijd dus om er in ieder geval achter te komen hoe oud zij in real life zijn. En daarbij had je de leeftijd van Sylvie waarschijnlijk nooit verwacht…

Zo oud zijn de castleden van Emily in Paris

In het tweede seizoen kwamen we erachter dat Emily gespeeld door Lily Collins (29 jaar) werd en dit ligt best dicht bij Lily’s echte leeftijd, want zij is namelijk in real life 32 jaar oud. Toch zijn er ook een aantal castleden waarvan je de echte leeftijd waarschijnlijk nooit geraden had!

Sylvie Grateau wordt gespeeld door Philippine Leroy-Beaulieu

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, we zijn gek op Sylvie in Emily in Paris en met haar prachtige lichaam en toffe outfits steelt zij dan ook keer op keer de show. Maar hoe oud Sylvie in real life is had je waarschijnlijk nooit verwacht, wij dachten hooguit ergens in de 40 maar niks is minder waar. Philippine is namelijk al 58 jaar oud en geboren in 1963. Oh my gosh, wij hopen er ook zo goed uit te zien als we die leeftijd bereiken!

View post on Instagram
 

Gabriel wordt gespeeld door Lucas Bravo

Wij hebben stiekem best wel een crush op Lucas Bravom die Gabriel in Emily in Paris speelt. En misschien wel een leuk feitje over hem is dat hij voor zijn carrière in Emily in Paris ook al in de keuken werkte! Mocht jij nou ook een crush hebben op Lucas Bravo? Dan is het misschien wel even goed om te weten dat deze boy in real life 33 jaar oud is.

View post on Instagram
 

Ashley Park als Mindy

Ashley Park speelt Mindy, de best friend van Emily in Emily in Paris. En wat blijkt is dat de dames het in real life ook goed kunnen vinden, want Ashley haar Instagram staat vol met kiekjes en grappige filmpjes van haar en Lily en wij zijn echt gek op deze leuke vriendschap. Verder is Ashley 30 jaar oud in het echt en dat hadden wij wel zien aan komen.

View post on Instagram
 

Camille wordt gespeeld door Camille Razat

Camille Razat speelt de rol van Camille in Emily in Paris en hoe grappig is het dat zij dezelfde naam heeft als haar karakter? Best handig, want zo kun je nooit meer vergeten hoe de girl nou eigenlijk in het echt heet. Naast Camille haar rol in Emily in Paris is zij 27 jaar oud en model en dat is ook wel te zien aan haar Instagram foto’s!

View post on Instagram
 

Alfie wordt gespeeld door Lucien Laviscount

Zal Emily in seizoen 3 een afstandsrelatie met Alfie proberen aan te gaan? Of zal zij toch echt voor Gabriel gaan kiezen? Wij hebben echt geen idee, maar één ding dat we wel weten is dat Alfie echt super knap is. Alfie wordt gespeeld door de Britse Lucien Laviscount die uit het noorden van Groot-Brittannië komt en 29 jaar oud is!

View post on Instagram
 

William Abadie als Antoine

Grote kans dat Antoine je bekend voor kwam in Emily in Paris, maar je geen idee meer had van wat ook alweer. Laten we je helpen. Antoine kun je namelijk herkennen uit Gossip Girl waarin hij Roman, de vriend van Blair Waldorf haar vader, speelde. Valt het kwartje al? Verder is William 45 jaar oud en komt hij ook echt uit Frankrijk!

View post on Instagram
 

Pierre Cadault wordt gespeeld door Jean-Christophe Bouvet

Wij moeten iedere keer weer lachen om de scènes met Pierre Cadault. En gelukkig denkt Jean-Christophe Bouvet, die Pierre Cadault in Emily in Paris speelt, nog lang niet aan pensioen. Want naast acteren is hij nog druk bezig met schrijven en regisseren!

View post on Instagram
 

Kate Walsh als Madeleine

Madeleine kennen we in Emily in Paris natuurlijk als de vervelende baas uit Chicago die Savoir omver heeft geholpen. Wij hadden alleen echt niet verwacht dat zij in real life al zo op leeftijd zou zijn, want die baby in haar buik in Emily in Paris staat haar eigenlijk best goed. We houden je niet langer in spanning, want Kate Walsh is 54 jaar oud. En mocht je haar nou ook ergens van herkennen? Dat zou best kunnen, want zij speelde ook in 13 Reasons Why als de moeder van Hannah.

 

View post on Instagram
 

Lees ook:

Sorry, wat? Deze TikTokker heeft 200.000 dollar verdiend met haar scheten

Met deze sterrenbeelden heb jij de heetste vrijpartijen