Lifestyle

Met deze sterrenbeelden heb jij de heetste vrijpartijen

De juiste bedpartner vinden is een leuke, maar ook spannende zoektocht. We hebben allemaal andere behoeftes en niet iedereen matcht op seksueel gebied met elkaar. Het kan daarom handig zijn om te kijken naar je sterrenbeeld! Als twee mensen van de volgende sterrenbeelden namelijk samenkomen, levert dat vaak vuurwerk in de positieve zin op. 

Met deze sterrenbeelden heb jij de heetste vrijpartijen

Steenbok –  22 december tot 19 januari

De Steenbok is één van de meest seksuele sterrenbeelden. Ze hebben een behoorlijk uithoudingsvermogen en ze stoppen niet tot er een hoogtepunt is geweest. Toch is klef doen niets voor de Steenbok en zul je ze niet snel in het openbaar iets zien doen. Ook hoeft de vrijpartij niet overdreven spontaan te zijn. Ze plannen liever een één op één moment in voor wat sexy time.

Perfecte match: Kreeft, Stier, Boogschutter en Maagd

Waterman – 20 januari tot 18 februari

De Waterman komt misschien verlegen over, maar in bed is daar niets van te merken. Als ze je vertrouwen, dan zullen ze je alle hoeken van de kamer laten zien. Watermannen vinden het leuk om te experimenteren met fantasieën die ze hebben. Ten minste, als zijn/haar partner op dezelfde lijn zit. Gelukkig weten wij de perfecte match voor jouw wilde avonturen!

Perfecte match: Tweelingen, Waterman, Boogschutter en Maagd

Vissen – 19 februari tot 20 maart

Vissen zijn op het gebied van vrijpartijtjes romantisch en speels. Ze hebben geen moeite met flirten en aan hun bedskills ligt het ook zeker niet. Vissen zijn echte gevers en focussen ze zich meer op het plezier van een ander dan op hun eigen plezier. Zolang je laat merken dat je geniet, vinden ze het goed.  

Perfecte match: Schorpioen, Kreeft, Maagd en Weegschaal

Ram – 21 maart tot 19 april

Rammen zijn gepassioneerd en impulsief, maar ook een beetje ongeduldig. Ze wachten niet rustig af tot iemand jou verovert, ze veroveren liever de ander. Ze houden ervan om bevredigd te worden maar met emotionele spelletjes willen ze niks te maken hebben. Wees dus vooral heel duidelijk tegen de Ram. Ook vinden ze het heel aantrekkelijk als de ander het voortouw neemt. 

Perfecte match: Leeuw, Weegschaal, Tweelingen en Schorpioen

Stier – 20 april tot 21 mei

Stieren zijn geen seksuele, maar sensuele wezens. Ze vinden het heerlijk om veroverd te worden, zelfs als ze daar op moeten wachten. Als ze eenmaal de juiste partner hebben gevonden, willen ze nooit meer weg. Dit komt omdat onbekende plekken de Stier onrustig maken en ze vaak gevoelig zijn voor prikkels. 

Perfecte match: Schorpioen, Kreeft, Maagd en Steenbok

Tweelingen- 22 mei tot 20 juni

Tweelingen zijn grappig, sexy en allesbehalve preuts. Over s*ks praten is geen probleem voor ze en ze staan er voor open om te experimenteren met nieuwe plekken of speeltjes. Omdat ze zelf een behoorlijke flirt zijn, zoeken ze iemand die dat ook een beetje is. Ze vinden het heel irritant als iemand te aanhankelijk is en hebben liever dat iemand ze af en toe verrast. 

Perfect match: Ram, Tweelingen, Boogschutter en Waterman

Kreeft – 21 juni tot 22 juli

De voorkeur van de Kreeft gaat in bed uit naar sensuele vrijpartijen. Wat de Kreeft een goede bedpartner maakt, is dat je je partner goed aanvoelt. Zolang de avonturen in bed passievol en liefdevol zijn en er orale bevrediging plaatsvindt, vindt de Kreeft het goed. Als een Kreeft zich op zijn of haar gemak voelt bij je, zullen ze niet snel loslaten.

Perfect match: Stier, Leeuw, Steenbok en Vissen

Leeuw – 23 juli tot 22 augustus

Een Leeuw is dol op bedavontuurtjes. En dan niet alleen de echte daad, maar dan vooral ook het voorspel. Leeuwen zijn charmant en goed in de omgang en in bed zijn ze gepassioneerd en attent. De perfecte date dus. Wel vinden leeuwen het fijn om zelf de touwtjes in handen te nemen, en zijn ze van bazigheid in de slaapkamer niet gediend. 

Perfect match: Schorpioen, Ram, Boogschutter en Leeuw

Maagd – 23 augustus tot 22 september

Het sterrenbeeld Maagd kan erg sensueel maar ook s*ksueel zijn. Voor jou hoeft het allemaal niet zo spannend. Zolang hij of zij een beetje goed is in bed, ben jij tevreden. Wel hecht je veel waarde aan voorspel, en massages vind je ook een goede opzet naar meer. 

Perfect match: Stier, Weegschaal, Vissen en Steenbok

Weegschaal – 23 september tot 22 oktober

Een Weegschaal wordt vaak gezien als verfijnd. Dit zie je deels terug in de verlangens van de Weegschaal. Ze houden van mooie lingerie en de juiste setting vinden ze ook erg belangrijk. Voorspel, een luxe etentje of gesprekken met een randje helpen de Weegschaal in de mood te komen. De juiste partner voor een Weegschaal is iemand die niet bang is om te flirten en ook graag passie in de slaapkamer wil.  

Perfect match: Ram, Tweelingen, Leeuw en Boogschutter

Schorpioen – 23 oktober tot 21 november

Niemand is zo fanatiek in bed als een Schorpioen. Je bent gek op genot en daarom heb je een flinke drive. Daarnaast vind je het interessant om de vanilla vrijpartijen eens aan de kant te schuiven en te experimenteren met dominantie in de slaapkamer. Één ding is zeker: twintig minuten missionaris is nu eenmaal niet aan jou besteed.

Perfect match: Stier, Leeuw, Schorpioen en Vissen

Boogschutter – 22 november tot 21 december

De Boogschutter is charmant, attent en aanhankelijk tussen de lakens. Dit klinkt perfect, maar ze neigen zich snel te vervelen. Een partner die de Boogschutter blijft verrassen in de slaapkamer is hiervoor dus de perfecte remedie. 

Perfect match: Leeuw, Ram, Tweelingen en Waterman

 

Lees ook:

Deze dingen herkennen we allemaal bij een onenightstand

Se-xy: met deze vragen komen jij en je partner sowieso in the mood

 

Bron: LibelleBeeld: Instagram