Beauty

Dit wil je: met deze TikTok-hack heb jij binnen 5 minuten de perfecte blow-dry

Tegenwoordig leren we meer van TikTok dan dat we gedaan hebben op school. Deze keer hebben we de perfecte blow-dry hack voor jullie. Nu kunnen we ons haar net zoals die influencers en modellen gaan doen. Blow them away!

TikTok-hack om de perfecte blow-dry te creëren binnen 5 minuten

Let goed op en take notes! Want dit is hoe jij de perfecte blow-dry kan creëren met je föhn. En het duurt maar liefst 5 minuten, beter dan dit kunnen we het écht niet maken voor je.

TikTok-hacks

Voor de beste hacks kijk je natuurlijk op TikTok, want op dit platform deelt iedereen zijn tips en tricks. Of het nou gaat om beauty of mode; je kan er van alles vinden. We love it! Deze keer is er een hack voor een perfecte blow-dry. TikTokker Yasmina laat in haar video zien hoe zij deze blow-dry maakt.

Dé perfecte blow-dry

Deze hack zorgt dus niet voor de beste haarstijl, maar is dus supermakkelijk en snel te doen. Het eerste wat je dus doet is het splitsen van je haar in twee delen. Je draait het ene deel weg van je gezicht en gaat met de föhn enkele minuten hier overheen. Zorg dat de föhn heet is en dat je haar gedraaid is tot in de punten. Laat het vervolgens 1 á 2 minuten afkoelen. Als laatste ga je met je hand door je haar heen en schud je het wat heen en weer. Voilà! Je bent klaar en ready to go.

View post on TikTok

Tijd om dit dus te gaan proberen en genieten van je prachtige blow-dry!

Lees ook:

Dit is jouw kapsel op basis van je sterrenbeeld

Wow! De make-up artist van Gigi Hadid deelt dé hack voor vollere lippen

Bron: beautify