Films & Series

De eerste romance in Big Brother is daar en de eerste kus is gedeeld

Big Brother is terug! Het nieuwste seizoen is in volle gang en via de livestream op Videoland kun je de kandidaten 24/7 volgen. En wie gisteravond keek, werd verrast door een porsie romantiek. Dimitri en Vera hebben namelijk gezoend!

De eerste romance in Big Brother is daar en de eerste kus is gedeeld

Het nieuwste seizoen van Big Brother is begonnen! En het belooft een avontuur vol liefde te worden. Er ontstaat namelijk iets moois tussen kandidaten Dimitri en Vera. Dat is ook niet zo gek als je 24/7 met elkaar opgescheept zit en geen telefoon hebt. Maar Dimitri en Vera deelde wel iets meer dan een goed gesprek. Ze hebben namelijk gezoend! Soo cute! 

Livestream 

Dat Vera een oogje had op Dimitri wisten we al. Tijdens een girlstalk over de boys benadrukte Vera namelijks iets te enthousiast dat Dimitri haar nummer 1 was. Gelukkig heeft ze niet lang op bevestiging hoeven wachten. Gisteravond was namelijk op de livestream op Videoland te zien dat Dimitri ook wel wat meer voelde dan alleen vriendschap. Na een knuffelsessie op de bank zoenen ze met elkaar en lopen ze giechelend en arm in arm verder. Aahw! Is dat dan de eerste officiële Big Brother liefde? We hope so!

 

Lees ook:

Het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle komt eraan en dit zijn de deelnemers

Series opnieuw kijken is dus eigenlijk heel goed voor je gezondheid

Bron: CosmopolitanBeeld: Cosmopolitan