Lifestyle

10 originele dingen die je kan doen om je verveling tegen te gaan

verveling-tegen-gaan

De taarten zijn al gebakken, lawa’s zijn gelopen en de spellen zijn uitgespeeld. En nu? Je weet echt niet meer wat je kan doen en de verveling slaat toe. Gelukkig zijn wij er altijd voor je! Deze tien originele dingen zullen jou helpen om je verveling tegen te gaan. 

1. Karaoke-avond

Er valt niks boven lekkere hapjes, drankjes en meezingen met goeie muziek! Voeg er je vrienden en een thema aan toe en je avond is helemaal compleet. Laat je buren wel even weten dat er eventuele overlast veroorzaakt kan worden, want zodra dat ene nummer van Bieber opkomt schreeuwen jullie de boel bij elkaar.

2. McFiets?

Ons favoriete uitje blijft een tripje naar de McDonald’s. Maar waarom nog met de auto door de McDrive gaan? Pak je fiets, step of skeelers en go for it! Dit zal zorgen voor een hele nieuwe beleving en je fietst gelijk die calorieën eraf onderweg naar huis. Win-win!

3. Foodtour

In de grote steden van Nederland kan je georganiseerde foodtours doen, maar je kan er ook zelf een in elkaar zetten. Ga bijvoorbeeld naar een markt en laat je verrassen door al het lekkers wat daar te vinden is. Dus pak je spullen en ga lekker over de markten struinen. Aanradertje is de Albert Cuyp Markt. Hier heb je ontzettend veel foodstands die je allerlei lekkers aanbieden. Van verse broodjes, tot smoothies tot zoete snacks. Nu al zin in!

4. Dobbelen

Pak je dobbelsteen erbij en laat deze jouw 24 uur bepalen. Bijvoorbeeld: kies zes films/series uit op Netflix en laat het lot over aan de dobbelsteen. Of maak een spel met de dobbelsteen. Elk nummer betekent een andere opdracht, activiteit of een ander spel. May the dice be with you! 

5. Start je eigen moestuin

Deze activiteit werkt misschien wat beter in het voorjaar, maar het maken van je eigen moestuin heeft aardig wat voorbereiding nodig. Verdiep je in voorbeelden van anderen en bekijk hoe je je eigen moestuin wil indelen. Wat heb je allemaal nodig? Haal dit alvast in huis. Dit is dus je kans om alvast je eigen moestuin te beginnen en straks te genieten van jouw eigen geteelde fruit en groente. Dit duurt vrij lang en je moet er veel moeite in stoppen, dus vervelen is geen optie!

6. Kledingswap

Kleding kopen is op dit moment een addiction van ons! Hoe handig is het dan om met je vriendinnen kleding te ruilen? Dit scheelt ook weer geld, het is ook nog eens goed voor het milieu en je komt met nieuwe items thuis. Swap it!

7. Kaartjes maken

Haal je creativiteit naar boven en maak voor je beste vrienden, oma en de leukste buren een kaartje. Lekker muziekje op en gaan! In deze tijd zijn best veel mensen eenzaam, dus een leuk kaartje maakt hun dag sowieso een stukje beter!

8. Gedraaide kaarsen maken

Hoe leuk zijn die langwerpige kaarsen die een unieke vorm hebben? Ze zijn super trendy en op zich nog wel makkelijk om te maken. Je bent weer een middagje lekker bezig en je hebt uiteindelijk super leuke kaarsen. Maak er een echte creatieve date van met je vrienden! Is nog gezellig ook.

View post on Instagram
 

 

9. Plan alvast een leuk reisje

Pak je notitieboek erbij en zoek een bestemming waar jij super graag heen wil gaan. Bekijk op Google wat je kan doen en zien en noteer het. Jij hebt alvast een reisgids voor wanneer je volgende vakantie aanbreekt of wanneer je vrije tijd hebt. Aan de voorbereiding zal het niet liggen. Grab your bags, girl!

Lees ook:
Terug van weggeweest: goSupermodel maakt een comeback

10. Upgrade je feed

Een goede feed op Instagram is altijd wel een must. Plan met je vriendinnen een middagje foto’s maken. Struin Pinterest af voor ideeën en voor je het weet is jouw feed straks helemaal perfect! Je vriendinnen kennen je immers het beste en weten je perfect op de camera te zetten. Op Insta knallen en genieten van je kunstwerk. Influencer to be.

Beeld: pinterest