Lifestyle

10 originele dingen die je kan doen om je verveling tegen te gaan

De laatste tijd hebben we nogal out of the box moeten denken om onszelf te kunnen vermaken. Nu de situatie niet veel verbeterd is en het dus ook lastiger wordt om iets leuks te verzinnen hebben wij voor jullie 10 dingen originele dingen die je kan doen!

Dingen die je kan doen als je je verveelt

De taarten zijn al gebakken, lawa’s zijn gelopen en de spellen zijn uitgespeeld. En nu? De verveling slaat toe, maar gelukkig is Girlscene er voor je! Wij hebben 10 orginele dingen om te doen als jij het even niet meer weet.

1 Karaoke-avond

Er valt niks boven lekker hapjes, drankjes en meezingen met goeie muziek! Voeg er je leukste vrienden en een thema aan toe, en je avond is helemaal compleet. Laat je buren wel even weten dat er eventuele overlast veroorzaakt kan worden, want zodra dat ene nummer van Bieber opkomt schreeuwen jullie de boel bij elkaar.  

2 McFiets?

Het uitje van deze twee jaar is sowieso de Mac geweest. Maar waarom nog met de auto door de McDrive gaan? Pak je fiets, step of skeelers en go for it! Hele andere belevenis en je fietst gelijk die calorieën eraf onderweg naar huis.  

3 Foodtour

Gelukkig zijn de markten nog wel open, dus pak je spullen en ga lekker over de markten struinen. Aanradertje is de Albert Cuyp Markt. En maak er je eigen foodtour van. Nu al zin in!

4 Dobbelen

Pak je dobbelsteen erbij en laat deze jouw 24 uur bepalen. Bijvoorbeeld: kies zes films/series uit op Netflix en laat het lot over aan de dobbelsteen. Ook kan je dit doen tijdens je lawa! 3 is rechtsaf en 6 rechtdoor; maak er je eigen avontuur van. May the dice be with you! 

5 Start je eigen moestuin

We kunnen niet wachten, want het voorjaar komt er ook weer aan! Dit is dus je kans om je eigen moestuin te beginnen en straks te genieten van jouw eigen geteelde fruit en groente. Dit duurt vrij lang en je moet er veel moeite in stoppen, dus vervelen is geen optie!  

6 Kledingswap

Kleding kopen is op dit moment een addiction van ons! Hoe handig is het dan om met je vriendinnen kleding te ruilen? Dit scheelt ook weer geld, het is ook nog eens goed voor het milieu en je komt met nieuwe items thuis. Swap it

7 Kaartjes maken

Haal je creativiteit naar boven en maak voor je beste vrienden, oma en de leukste buren een kaartje. Lekker muziekje op en gaan! In deze tijd zijn best veel mensen eenzaam, dus een leuk kaartje maakt hun dag sowieso een stukje beter!  

8 Gedraaide kaarsen maken

Hoe leuk zijn die langwerpige kaarsen die een unieke vorm hebben? Ze zijn super trendy en op zich nog wel makkelijk om te maken. Je bent weer een middagje lekker bezig en je hebt weer super leuke kaarsen. Win-win! 

 

9 Plan alvast een leuk reisje

Pak je notitieboek erbij en zoek een bestemming waar jij super graag heen wil gaan. Bekijk op Google wat je kan doen en zien en plan het. Zodra het weer mag ben jij gelijk ready om te gaan! Grab your bags, girl!

10 Upgrade je feed

Een goede feed op Instagram is altijd wel een must. Plan met je vriendinnen een middagje foto’s maken. Struin Pinterest af voor ideeën en voor je het weet is jouw feed straks helemaal perfect! Influencer to be.

 

Lees ook:

Yes: Netflix heeft het derde én vierde seizoen van Emily in Paris bevestigd

Borrelplank move over: de hot choco plank is alles wat je wil