News

Bizar: Famke Louise en Denzel Slager niet veilig in hun eigen huis

Ze zeggen niet voor niets home sweet home; je eigen huis hoort de plek te zijn waar je het liefste bent en waar je je altijd veilig voelt. Toch is dat voor dit koppel niet altijd het geval. Lastiggevallen worden in je eigen huis komt voor Famke en Denzel nog vaak genoeg voor. Een echte horrorsituatie, als je het ons vraagt.

Famke Louise en Denzel Slager niet veilig in hun eigen huis

Hoe Famke en Denzel hier keer op keer weer mee moeten dealen zien we in hun eigen realityserie ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’. Deze keer was het zó erg, dat het koppel besloot te overnachten in een hotel.

Alleen als Denzel er niet is

Nu de twee wakker zijn geworden in het hotel hebben ze mixed feelings. Blij dat ze weg zijn gegaan, maar zo erg lastig worden gevallen dat je moet vluchten uit je eigen huis kan natuurlijk echt niet. “Het is echt dramatsich”, stelt hoogzwangere Famke. “Er gebeurden dingen thuis die gewoon echt niet leuk zijn”, vult Denzel haar aan. Ze vertellen vervolgens dat er mensen voor hun huis hebben gestaan, maar alleen als Denzel niet thuis is. “Mensen gooien vuurwerk en schoppen keihard tegen de deur wanneer de auto van Denzel niet voor het huis staat. Ik voel me daar gewoon niet veilig, dus hebben we besloten om in een hotel te slapen.” 

View post on Instagram
 

Nog een nieuw begin?

Eerder in de serie lieten de twee nog zien dat de verhuizing nog maar net achter de rust. Net toen ze lekker waren gesetteld, begon de onrust. “We dachten: een nieuwe omgeving, nieuwe woning. We wilden echt een nieuwe start maken”, stelt Denzel. Om nog meer onrust te voorkomen zijn Famke en Denzel meteen op zoek gegaan naar een nieuwe woning. We hopen dat dat ondertussen gelukt is!

Lees ook: 

Yes: Netflix heeft het derde én vierde seizoen van Emily in Paris bevestigd

WOW! Deze TikTok-trend maakt mensen binnen vijf minuten dertig jaar jonger

Must reads 👀