News

Oh, oh: is Ali B vreemdgegaan met een Temptation Island-verleidster?

Alle BN’ers zijn in ieder geval niet meer veilig met al die juice kanalen die er tegenwoordig zijn. Dit keer was Ali B de sjaak, ook wel Ali Busted genoemd nu. Volgens meerdere geruchten is hij vreemdgegaan met een verleidster van Temptation Island. Oh, oh; zou Ali dan echt de fout in zijn gegaan?

Heeft deze Temptation Island verleidster Ali B verleid?

Spill the tea! Volgens de juice kanalen schijnt het dus dat Ali B is vreemdgegaan met een verleidster van Temptation Island. Gaat Ali B echt vreemd?

Ali B en zijn vrouw

De rapper probeert zijn privéleven zoveel mogelijk geheim te houden, maar dit is toch een taak op zich als je bekend bent. Ali is getrouwd met Breghje Kommers en zij hebben samen ook drie kinderen. Breghje heeft zelf geen Instagram en zo plaatst Ali ook geen foto’s van haar.

Oops?

Er gingen al eerder verhalen rond over dat Ali een foutje had gemaakt. Het ging toen om een 19-jarige vrouw, ze zou 500 euro hebben gekregen om dit te verbergen. Dit verhaal kwam bij Roddelpraat vandaan. Maar er waren meer bronnen die zeiden dat ze Ali hadden gezien met twee schaars geklede vrouwen. Er werd verteld dat hij de vrouwen meenam naar zijn hotelkamer.

Ali B en zijn verleidster

Volgens Juice Channel is Ali B dus nu verleid door Temptation Island verleidster Hung. Hung kun je kennen van Temptation Island uit 2019. Deze twee hebben elkaar ontmoet tijdens de opnames van een videoclip van het nummer Let’s Go. Ook Yvonne Coldeweijer heeft iets te zeggen over deze situatie. Zij vertelt namelijk dat ze heel veel Ali-juice heeft verzameld en dus ook kan bevestigen dat hij is vreemdgegaan. Heel juicy, dit!

 

Lees ook:

Wow: blijkbaar is André Hazes in zijn relatie met Sarah van Soelen al eerder vreemdgegaan

Maken jullie ruzie over deze 7 dingen? Dan hebben jullie geen gezonde relatie

Must reads 👀