Beauty

WOW! Deze TikTok-trend maakt mensen binnen vijf minuten dertig jaar jonger

Make-up kan veel doen met je gezicht. Een beetje foundation, mascara en blush doen vaak al wonderen en kunnen je gezicht er frisser en jonger uit laten zien. Maar deze Tiktok-trend bewijst dat je er niet een paar jaartjes jonger uit kan zien, maar wel dertig! ZIEN ZIEN ZIEN!

WOW! Deze TikTok-trend maakt mensen binnen vijf minuten dertig jaar jonger

Dat make-up af en toe wonderen kan verrichten, weten wij als geen ander. Niet alleen omdat het ons heeft gered van een zwaar vermoeid gezicht op maandagochtend, maar ook omdat het die beginnende rimpeltjes wegwerkt. Dit zal naarmate we ouder worden wat lastiger worden om weg te werken. Of toch niet…?

In een nieuwe trend op Tiktok laten volwassen vrouwen zien hoe ze zichzelf door middel van make-up jonger laten lijken. En dan hebben we het niet over een paar jaartjes jonger. Deze vrouwen lijken wel dertig jaar jonger na een paar minuten voor de spiegel. Dus laat die naalden en spuiten maar liggen girls, because make-up can do it all!

 

View post on TikTok

 

Echt of nep?

Toch gelooft niet iedereen dat de video van @little.thick.brit echt is, omdat er een filter bestaat die je er ouder en lelijker uit laat zien. Daarom besloot Tiktokker Brit te laten zien wat haar geheim is en wij vielen van onze stoel toen we het zagen. Zou dit echt bestaan?

 

View post on TikTok

 

Maar Brit is niet de enige die haar losse huid kan wegtoveren. Ook @chloefountainn maakte een tiktok die deze bizarre trend laat zien. And lets be honest, filter of niet, ze zien er beiden geweldig uit. Wij zouden wel een make-up lesje willen van deze Tiktokkers, jullie ook?

View post on TikTok

 

Lees ook:

Dit zijn de meest bizarre TikTok make-up transformaties

Wow! De make-up artist van Gigi Hadid deelt dé hack voor vollere lippen

 

Bron: tiktokBeeld: Instagram