Films & Series

Yes: Netflix heeft het derde én vierde seizoen van Emily in Paris bevestigd

Wij zijn gek op Emily in Paris en hebben seizoen twee dan ook binnen een avond gebingewatched, maar we bleven toch wel met veel vragen achter aan het einde van het laatste seizoen. Want zal Emily terug gaan naar Chicago, of niet? En komt er überhaupt wel een seizoen drie? Gelukkig is die laatste vraag inmiddels beantwoord, want Netflix heeft bekend gemaakt dat er nog een derde én vierde seizoen van de serie komt en wij kunnen ons geluk niet op!

Er komt nog een derde en vierde seizoen van Emily in Paris 

Emily in Paris is de serie die onze tijden thuis toch ietsje beter maakt, want bij alle mooie outfits, de feestjes en het prachtige Parijs dromen wij iedere keer weer even weg. Helaas eindigde die droom net als voor veel anderen toen we de laatste aflevering van Emily in Paris zagen, want gaat Emily terug naar Chicago en blijft ze trouw aan haar baas Madeleine? Of blijft ze in Parijs om voor Sylvie te gaan werken en misschien wel iets te kunnen beginnen met Gabriel? Het zijn vragen die ons de hele dag bezig houden. Maar gelukkig kunnen we dit gaan zien in de nieuwe twee seizoenen, want Netflix heeft zojuist bevestigd dat er sowieso nog een derde én vierde seizoen van Emily in Paris on the way is…. 

View post on Instagram
 

 

Wat gaat er gebeuren in seizoen 3 en 4 van Emily in Paris?

Helaas is er nog niet bekend welke keuze Emily in het derde seizoen zal gaan maken, want scenarioschrijver Darren Star en Lily Collins, die naast de rol van Emily ook de producer is, zijn er nog niet helemaal over uit. Er zullen namelijk altijd mensen teleurgesteld zijn met de keuze die Emily zal gaan maken. Er hangt dus nog echt van alles in de lucht voor het derde seizoen op werkgebied, maar ook zeker op het gebied van de love life… Welke keuze denk jij dat Emily zal gaan maken? Zal ze in Parijs blijven of gaat ze toch echt terug naar Chicago, omdat ze heel veel verdriet had door te zien dat Gabriel en Camille samenwonen? Wij hopen het eerste, en mocht er nog meer over het derde seizoen naar buiten komen dan houden we jullie op de hoogte dames!

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Lekker dan: we spreken de naam Emily in Paris verkeerd uit

Wat? Dit is hoeveel Lily Collins verdient per aflevering van Emily in Paris

 

Must reads 👀