News

Dat was het dan: André Hazes en Anne Rose hebben nu alweer ruzie

Nu André Hazes na al het drama met Monique Westenberg en Sarah van Soelen helemaal happy is met zijn nieuwe vlam Anne Rose hadden wij verwacht dat het wel even rustig zou blijven rondom alle geruchten over hem. Maar niks is minder waar, want nu gaat het gerucht dat zij tijdens hun romantische vakantie op Marbella alweer ruzie hebben gekregen…. Oh no, dat gaat niet zo lekker met de dames! 

André Hazes en Anne Rose hebben nu alweer ruzie

André Hazes stond de laatste tijd heel veel in het nieuws door de breuk met Sarah van Soelen en zijn mogelijke terugkeer bij zijn ex Monique Westenberg. Maar er kwam helemaal geen terugkeer bij Monique, André heeft namelijk een nieuwe vlam aan de haak geslagen en dat was de beste vriendin van Sarah van Soelen, Anne Rose.  En nu blijkt dat de twee alweer ruzie zouden hebben gekregen. Het platform Blijned zegt namelijk gehoord te hebben dat de twee erge ruzie zouden hebben gehad, omdat Anne alles over het leven van André zou willen bepalen. Volgens Blijned komt dat doordat Anne nu al de manager van Rachel Hazes is en nu dus ook alle zaken van André over zou willen nemen. Maar daar was onze André dus blijkbaar niet helemaal van gediend…

Anne wil de rol als manager overnemen

Op dit moment is de neef van André Hazes samen met iemand anders zijn manager, maar Anne Rose zou dit dus snel willen veranderen. André wilde niet dat zijn neef zomaar aan de kant gezet werd en hier is dus enige bonje tussen de twee over ontstaan. Volgens een insider van al het drama mag Anne Rose hem nu wel helpen met het één en ander, maar het helemaal overnemen gaat dus niet gebeuren. Waarom Anne Rose dit wil is nog niet duidelijk. En wat blijkt? André zou ook weer ruzie hebben met Rachel Hazes, waardoor hij nu bij de ouders van Anne Rose woont. En waarom dat nu weer zo is weten we nog niet, maar we keep you updated girls!  

 

Lees ook: 

Aha: hét bewijs dat André Hazes en Sarah van Soelen toch echt uit elkaar zijn

Oh oh oh: André en Rachel hebben knallende ruzie