Lifestyle

Oh, oh: aan deze dingen merk je dat je steeds meer op je moeder lijkt

Je moedertje, de persoon die jou toch wel heeft gemaakt tot wie je nu bent. Hoewel je haar soms wel achter het behang kan plakken is zij toch wel de belangrijkste persoon op aarde. Of je het nou wil of niet; je neemt steeds vaker de trekjes over van je moeder en dit zijn de signalen!

Hieraan merk je dat jij steeds meer op je moeder gaat lijken

Jij en je moeder zijn één, al wil je dit soms nog niet toegeven. Je was bijna elke dag samen met haar en jullie hebben stiekem toch echt een soort bestevriendenband. Maar, dus ook met andere woorden: je gaat steeds meer op haar lijken en aan deze dingen ga je dat merken.

1 Je gaat dingen zeggen die jouw moeder ook zegt

Vooral wanneer jij de oudste bent thuis. Je betrapt jezelf op de uitspraken die je moeder normaal heeft. Oh no…Je begint steeds meer van haar over te nemen!

2 Je blijft liever thuis dan dat je op stap gaat

Wanneer je moeder vroeger liever thuisbleef dan dat ze met vrienden naar de kroeg ging kon je er niks van begrijpen. Maar hoe ouder je wordt, hoe meer je gaat begrijpen hoe fijn het is om met een glas wijn en een goeie film op de bank te zitten is.

3 Bezoek equals schoonmaken!

Herinner je de tijd nog dat jij je kamer moest opruimen, want je tante kwam op bezoek? De stress in het huis voordat jij je verjaardag vierde, het valt nu allemaal op zijn plaats. Wanneer mensen nu bij jou over de vloer komen maak jij nu net zo erg schoon.

4 Dé lijstjes

Boodschappen stonden op papier en haar to do list ook. Alles wat je moeder nog moest doen, kon je wel terugvinden in het huis op haar lijstje. Wij dachten dat we die mega mind wel hadden, maar dat valt toch zwaar tegen nu.

5 Keihard meezingen op de oudste nummers

Wanneer jij met je moeder in de auto zat en dat ene nummer kwam erop, had jij je capuchon al over je hoofd getrokken. Maar nu doe jij net zo hard mee aan het meezingen!

Lees ook:

Move over Emma: dit was de meest populaire babynaam in 2021

Zoveel kinderen ga jij krijgen volgens je sterrenbeeld!

Bron: beautify