Food

Dit is de What I Eat In A Day van fitness influencer Nochtli

Nochtli weet wel raad als je fit wilt blijven. Deze bloedmooie vrouw was eerst te vinden als politieagente tot ze werd gevraagd als model. Haar Instagram is een groot voorbeeld voor de fitgirls! Ben je benieuwd naar hoe Nochtli eet op een dag? Lees verder en laat je inspireren! 

Wat Nochtli eet op een dag

Nochtli is natuurlijk een fitness influencer en ziet er ook mega fit uit! In haar Youtube video vertelt zij wat ze op een dag eet, maar vertelt ze ook over haar struggles met voeding. Zeker een aanrader om te kijken, dus!

Ochtend

Als ontbijt maakt Nochtli haar eigen “bowl”, ze vult een schaaltje met magere kwark en geeft dit de perfecte smaak door een schepje dragonfruit Whey toe te voegen. Vervolgens topt ze het af met banaan, chiazaad, kokossnippers en kaneel. Hierbij drinkt ze een groot glas water van 350 milliliter en eet ze ook een bruine geroosterde boterham met pindakaas. Sounds good, right?

View post on Instagram
 

Lunch

Vaak maakt Nochtli ’s middags een creatie met wat ze al in huis heeft. Dit keer maakt ze zoete aardappel frietjes uit de oven en gaat ze voor wat paprika met tonijn. Voor de zoete aardappel frietjes gebruikt ze wat olie zodat ze knapperig worden en de paprika kruidt ze met random kruiden. Niet te vergete; deze fitgirl neemt hierbij ook mayonaise!

Diner

’S avonds gaat ze voor een groot bord met pasta, hier doet ze champignons in, pastasaus en gehakt. Verder combineert ze het vaak ook met andere groentes. Klinkt helemaal als ons ding! Één a twee keer in de week neemt ze een bakje met chips. Proper Seasalt Lentil chips, want deze zijn superlekker en bevatten weinig calorieën! Win-win situatie dus.

PS

De video van Nochtli komt uit maart 2021 en het kan dus zomaar zijn dat ze een heel ander voedingsschema heeft! Elk lichaam is anders en heeft dus andere behoeftes. Houdt dit dieet dus aan als inspiratie en kijk wat voor wel en niet voor jou werkt! Neem vooral ook een kijkje op Nochtli haar Instagram, ze deelt namelijk meer recepten en ook workouts. Stay healthy ladies!

Watch on YouTube

 

Lees ook:

Dit is de What I Eat In A Day van Romee Strijd

Yum! 5 recepten voor een heerlijke smoothiebowl als ontbijtje