Fashion

Trend alert: deze broek(en) moet jij in 2022 in je kast hebben

Het nieuwe jaar is begonnen en ook in 2022 zullen we alle modetrends goed in de gaten houden. En we hebben nu al een trend alert voor jou! Dit jaar zullen deze broeken namelijk helemaal hip zijn. Maar geen zorgen, we vertellen je ook hoe je deze opvallende pants kan combineren. 

Trend alert: deze broeken moet jij in 2022 in je kast hebben

Felle kleuren en opvallende prints zijn dit aankomende jaar de nieuwste trend als het gaat om broeken. Of je nu kiest voor een camouflagebroek, zebraprint of een neon kleur: alles mag en alles kan. We hebben veel te lang in een joggingbroek rondgelopen, dus dit jaar gaan we extra uitpakken. Ook qua combinaties kan je alle kanten op en hoef jij je niet in te houden. Kijk bijvoorbeeld hoe gaaf deze paarse top bij die camouflage broek staat. Very bold

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Moeilijk combineren

Bij drukke prints en felle kleuren zijn we vaak geneigd om het te combineren met een basic top. Maar zoals je ziet, hoeft je niet heel erg moeilijk te doen over het combineren van deze gekke broeken. Je kan er gerust voor kiezen om twee kleuren of printjes met elkaar te mixen. Vind je het toch een beetje moeilijk om al deze felle kleuren te dragen? Dan kan je de broeken ook op de volgende manieren combineren. 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Crazy pants

Fashion blogger Amaka Hamelijnck vindt dat een gekke broek helemaal niet zo opvallend hoeft te zijn. Combineer het met een witte top en een paar zwarte hakken en jij bent helemaal in style. Niet alleen voor een feestje ideaal, maar ook voor een werkdag of lunch met je familie. Wij zijn in elk geval helemaal fan en gaan zeker een paar crazy pants aanschaffen. 

Lees ook:

Trend alert: groovy prints zijn terug van weggeweest in modeland

Dit zijn de leukste colourful kleding accounts die je moet volgen op Instagram

 

Bron: GraziaBeeld: Instagram

Must reads 👀