Love

Deze 7 dingen laten zien dat jij eigenlijk niet klaar bent voor een relatie

Al die romcoms van tegenwoordig laten een geweldig deel van relaties en liefde zien. Sommigen van ons weten echter wel beter. Gevoelens zijn niet altijd even ideaal. Denk jij iemand leuk te vinden, maar herken jij je in deze dingen? Dan kan jij beter nog even wachten.

Deze 7 dingen laten zien dat jij nog niet klaar bent voor een relatie

Dit artikel heeft een dubbele functie: herken jij je nou totaal niet hierin? Dan weet jij dat je moet rennen naar je boo, want jij bent absoluut wel klaar voor een rela!

Je doet alles op jouw manier

Jij doet je ding lekker op jouw manier en je hebt totaal geen behoefte om dat een beetje aan te passen voor een ander. In relaties horen nou eenmaal compromissen, maar daar wil jij echt niks van weten.

Je kan echt niks delen

Jouw bed en jouw eten is van – heel goed – JOU! Bij het idee dat je dat ineens moet delen krijg je al rillingen. Alleen slapen is toch echt het best. 

Je bent een echte flirt

Beetje flirten met een vreemde in de trein of de hele avond sjansen in de club. Jij vindt dat echt veel te leuk om op te geven.

Je bent nog niet klaar om je celebrity crush te laten gaan

Zac Efron, Harry Styles, Antoon. Ze zijn allemaal veel te leuk om niet meer over te dromen. Eenmaal verliefd is er natuurlijk niemand anders dan die persoon, maar jij wil Antoon echt nog niet laten gaan.

Je bent nog van alles van plan

Verhuizen naar een andere stad, een eigen bedrijf beginnen of een jaar rondtrekken in het buitenland. Je hebt nog een hoop plannen en je zou die vrijheid om alles te doen wat je maar wil (zonder drama) echt missen. 

Jij hebt me-time nodig

Jij houdt absoluut van aandacht, gezelligheid en seks. Maar je hebt echt zo niet de behoefte om je lover 24/7 te zien. Een goed teken dat jij nog niet toe bent aan die relatie!

Lees ook:

Aan deze 5 dingen kan je merken of iemand relatiemateriaal is of niet

Deze fasen maakt een man door als hij verliefd op je wordt