News

Wait, what? Douwe Bob is op date geweest met Fabiola en het was verschrikkelijk

Douwe Bob is trending deze dagen. Een paar dagen geleden werd bekend gemaakt dat hij voor de tweede keer vader werd en er ook zelfs een derde vrouw in zijn leven is. Maar met geen van deze vrouwen heeft Douwe een relatie, wat een soap! Het werd een paar dagen geleden ook nog eens bekend gemaakt dat Douwe met deze influencer op date is geweest.

Fabiola over date met Douwe Bob: ‘’Dé ergste date ooit.’’

Op Instagram maakte het account Juicechannel__ bekend dat Douwe Bob en niemand minder dan Fabiola Volkers op date zijn geweest. En het schijnt de ergste date ooit te zijn, dat voorspelt niks goed!

Douwe Bob en Fabiola op date?!

Op de story van het Instagramaccount Juicechannel__ werd bekend gemaakt dat Douwe Bob vorig jaar een date heeft gehad met Fabiola. Rond die tijd gingen Douwe en Anouk, de moeder van zijn kind, uit elkaar en plande Douwe dus een date met voormalig Temptation Island verleider. Maar deze date was weinig succesvol want Fabiola omschrijft de date als de ergste ooit. Ze vertelt dat Douwe Bob haar tijdens de date meerdere keren belachelijk heeft gemaakt. En dat is niet zo classy hé, Douwe.

You get a baby, and you get a baby and you!

Twitter staat op dit moment vol met Douwe Bob, want een maand geleden werd hij voor het eerst vader van zijn dochter samen met Loes. Maar hij maakte ook bekend dat hij wederom vader wordt, maar dit keer van Anouk. Met beide vrouwen heeft Douwe geen relatie MAAR na deze onthulling werd bekend gemaakt dat hij vorige maand al een tweede keer vader was geworden. En Douwe bevestigt dat het inderdaad waar is en laat op facebook weten dat hij en de moeder van het kindje eerst hadden afgesproken om op de achtergrond te blijven. 

Lees ook:

Liefdesavontuur van Jaydi en Ricky is ten einde gekomen (en dit is waarom)

Wat: je krijgt binnenkort een melding als iemand het over je heeft op Whatsapp

Must reads 👀