Celebs

Liefdesavontuur van Jaydi en Ricky is ten einde gekomen (en dit is waarom)

Sad news, girls… Jaydi en Ricky van het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn uit elkaar gegaan. Ze hebben na Temptation Island een relatie gekregen maar het heeft helaas niet heel lang mogen duren. Afgelopen weekend lieten ze namelijk via Instagram weten dat hun liefdesavontuur tot een einde is gekomen. 

Liefdesavontuur van Jaydi en Ricky is ten einde gekomen

Het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaan we nooit meer vergeten. We snappen dat het eventjes geleden is dus we zullen je geheugen opfrissen. In dit seizoen besloot Jaydi haar ex, ‘purpoos’ Sonny Lorenzo, te verlaten voor de knappe single Ricky. In Nederland is dit uitgegroeid tot een relatie en het koppel ging al snel samenwonen. Toen daar ook nog een hondje bij kwam was het plaatje compleet! Je zou dus kunnen zeggen dat alles op rolletjes liep, maar niets is minder waar. Jaydi en Ricky hebben namelijk een punt achter de relatie gezet. Why!? 

 

View post on Instagram
 

Niet verwacht

In een gezamenlijke post op Instagram laten Ricky en Jaydi weten dat hun relatie ten einde is gekomen. “Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen”, schrijven ze in de caption. Ook schrijven ze dat ze een mooie tijd hebben gehad samen en nog steeds erg veel van elkaar houden. Maar waarom dan uit elkaar gaan? Ook daar heeft het koppel een perfect antwoord op. Zo laten ze weten dat ze absolute geen ruzie hebben gehad en dat juist daarom ze tot deze beslissing zijn gekomen. Mmm, too good to be true?

Lees ook:

Wow! Temptation-Jaydi en Ricky beginnen nú al aan gezinsuitbreiding

Oeps! Sonny heeft na Temptation Island seks gehad en is betrapt

 

Bron: InstagramBeeld: Instagram

Must reads 👀