News

Whut? Monica Geuze droomt dat Robbert vreemdgaat

Redactie

Er gaan de laatste tijd veel roddels de rondte over dat het over en uit zou zijn tussen Monica Geuze en haar vriend Robbert Kroese, maar daar blijft het niet bij. Er wordt zelfs gespeculeerd dat Robbert vreemdgegaan zou zijn met een andere vrouw. Iets waar Monica Geuze blijkbaar wel eens over gedroomd heeft! Wat?

Monica Geuze droomt erover dat Robbert vreemdgaat

De laatst weken gingen er veel geruchten dat de relatie van Monica Geuze en haar vriend Robbert Kroese, waar ze al twee jaar samen mee is, niet zo lekker meer liep. Maar daar blijft het niet bij, want er wordt ook gespeculeerd dat Robbert vreemd zou zijn gegaan tijdens oud en nieuw. Er is namelijk een voicememo uitgelekt, waarin iemand vertelt dat Robbert met een andere dame zou hebben gezoend en die avond met haar mee naar huis zou zijn gegaan… Of deze geruchten echt waar zijn is nog niet duidelijk, aangezien Monica hier zelf niet op gereageerd heeft en omdat Robbert gewoon nog te zien is in Monica haar 2021 recap op Instagram!

Monica over vreemdgaan in de podcast met Kaj Gorgels

Maar het gesprek over vreemdgaan is niet uit de lucht komen vallen, omdat Monica het hier wel eens over gehad heeft tijdens haar podcast met Kaj Gorgels. In de podcast vertelt Monica namelijk dat zij wel eens gedroomd heeft dat Robbert vreemd zou zijn gegaan: “daar was ik toen op zijn minst verontwaardigd over en Robbert ging toen raar doen dat ik het niet flex vond.” Maar Monica is niet de enige, Robbert heeft namelijk ook best wel vaak dromen dat zij vreemdgaat: “Dan wordt hij de volgende dag ook echt een beetje boos op mij”, vertelt Monica lachend. Wij hopen dat de geruchten niet kloppen en dat het gewoon bij dromen blijven voor Monica en haar Robbert!  

View post on TikTok

Lees ook:

Wait, what? Monica Geuze plaatst TikTok-video met zwangerschapstest

Wow: drugsschandaal tijdens de opnames van Temptation Island