Love

Deze fasen maakt een man door als hij verliefd op je wordt

Het lijkt soms alsof mannen van een andere planeet komen, en dat is ook zo met de liefde. Als we met ze aan het daten zijn hebben we dan ook geen idee wat er in hun hoofd om gaat en dat kan soms best frustrerend zijn, want vindt hij jou nou wel echt leuk of is het maar voor tijdelijk? Al jouw vragen zijn eindelijk voorbij, want deze fasen gaat een man als hij verliefd op je wordt!

Door deze fasen gaat een man als hij verliefd op je wordt 

Mannen geven niet zo snel als toe dat ze verliefd zijn en dat geeft helemaal niks, maar als je deze fasen bij hem herkent hebben we goed nieuws voor je: love is in the air!

Hij vindt je een knappe meid

Hij vraagt je natuurlijk niet mee op een date omdat hij de gesprekken over politiek met jou zo interessant vindt. Nee, hij vindt jou gewoon een knappe meid. Mannen zijn namelijk vaak heel visueel ingesteld, dus als jullie op date gaan, weet je één ding al zeker: hij voelt zich sowieso tot jou aangetrokken. Die heb je alvast in de pocket meid! 

Hij is benieuwd of jij hem ook leuk vindt

Daarna wil hij natuurlijk weten of jij ook iets in hem ziet, mannen lopen namelijk niet graag een blauwtje en verliefd worden op iemand die hen helemaal niet leuk vindt willen ze natuurlijk niet. Dat is dus waar al die flirterige opmerkingen van hem om draaien, dus ga er in mee; dan voelen mannen op een gegeven moment wel wat bevestiging. En dan is de kans groot dat jij volgende week weer iets leuks met hem gaat doen!

Tijd om te jagen

Nu jij hebt laten weten dat je ook wel wat interesse in hem hebt is het voor de man tijd om te gaan jagen. Hij zal dan ook alles uit de kast halen om je duidelijk te maken dat hij interesse in je heeft. Hierbij kun je denken aan romantische dates, lieve cadeautjes en natuurlijk honderdduizend complimentjes.  

Hij checkt zijn Tinder nog steeds

Je denkt natuurlijk dat hij nu al tot over zijn oren verliefd op je is, maar nee, nee, nee. Zo werkt het bij mannen gewoon niet. De vorige fasen waren namelijk bedoeld om jou verliefd te maken. Grote kans dat hij dus gewoon steeds zijn Tinder checkt, terwijl al helemaal verliefd alle ins en outs over zijn familie en jullie toekomstige kinderen aan jouw vriendinnen hebt verteld. Oei! Haak niet af, girl. In de volgende fase wordt hij namelijk eindelijk verliefd. 

Hij denkt non-stop aan je 

In deze fase gebeurt er heel veel in zijn hoofd en vraagt hij zichzelf non-stop af of jij het voor hem bent en hij een toekomst samen met jou ziet. Maak je geen zorgen dat dit nu pas gebeurt en jij dit allang voor je ziet, want zoals we gewend zijn, zijn mannen over al het algemeen gewoon een stuk trager dan wij vrouwen. Maar als hij eenmaal weet wat hij voelt in deze fase, zit je gebakken! 

Echte liefde

Nou, het heeft even geduurd, maar hij is eindelijk verliefd op je. Hij heeft vast nog wel even moeten twijfelen of hij je echt leuk genoeg vond, maar als dit eindelijk zo ver is kan het feest beginnen, want dan gaat hij er helemaal voor.

Lees ook: 

Deze dingen herken jij sowieso als je al besties bent vanaf de basisschool

Yes: dit is wat wij al weten over het derde seizoen van Emily in Paris