Lifestyle

Vuur, water, aarde of lucht? Dit zegt jouw sterrenbeeld-element over jou

Je moet nu vast, net als wij, meteen denken aan Avatar. Maar bij jouw sterrenbeeld hoort een element. Jij kan dus een vuur-, water-, aarde- of luchtteken zijn. Het element dat bij jou hoort zegt iets over de manier waarop jij naar de wereld kijkt. Klinkt een beetje vaag, maar wij leggen het jullie haarfijn uit.

Dit zegt jouw sterrenbeeld-element over jou

Kan jij je een beetje vinden in jouw element?

Vuurtekens – Ram, Leeuw en Boogschutter

Vuurtekens hebben veel vrijheid en ruimte nodig. Ergens aan vastzitten is niks voor dit teken en dus houd jij je opties open. Je bent optimistisch ingesteld en doet graag dingen op je eigen manier. Daarbij volg je je sterke intuïtie en ideeën. 

Aardetekens – Stier, Maagd en Steenbok

Jij hebt behoefte om te weten waar je aan toe bent. Vage en zwevere dingen zijn niet voor jouw nuchtere instelling weggelegd. Met fantasieën heb je dan ook niet zoveel, jij wil het liefst iets tastbaars en gemakkelijks. Daardoor ben jij ook een pro om jouw kledingkast met zo min mogelijk kleding zo perfect mogelijk te maken. In combineren ben jij ook goed, want jij hebt oog voor detail en gevoel voor kleuren en vormen. Dat maakt je trouwens ook een expert in dingen plannen, want jij wil niets liever dan dat praktische zaken goed geregeld zijn. 

Luchttekens – Tweelingen, Weegschaal en Waterman

Luchttekens willen dingen zo logisch en objectief mogelijk benaderen. Het is voor jou belangrijk om dingen met je verstand te kunnen begrijpen, met gevoel kan je niet zoveel. Je houdt ervan om gesprekken te voeren en discussies aan te gaan, zolang je ze maar wint natuurlijk. Ook heb jij een grote dosis relativerend vermogen. Daardoor kan jij af en toe (dat vind je zelf wel handig) je gevoelens even parkeren.

Watertekens – Kreeft, Schorpioen, Vissen

Jij benadert de wereld op basis van je gevoel. Als het niet goed voelt, dan doe je het ook gewoon niet. Daarom hecht je veel waarde aan sfeer: bij een goede sfeer ben jij helemaal blij. Je voelt je snel met mensen verbonden en je kan je goed in anderen inleven.

Lees ook:

Deze dingen deed jij sowieso ook tijdens het thuiswerken

Deze dingen herken jij sowieso als je al besties bent vanaf de basisschool