News

Yolanthe Cabau heeft een nieuwe (enorm knappe) vriend en dit is ‘m

Dat de jacht op Yolanthe Cabau geopend was verklaard, is niemand ontgaan. Ze was gezien met Donny Roelvink, was aan het daten met een vrouw.. Genoeg geruchten gingen de rondte. Ondertussen heeft mevrouw allang een nieuwe vriend aan de haak geslagen, en we kunnen niet anders dan zeggen dat de man in kwestie ont-zet-tend knap is. Maak kennis met de nieuwe vriend van Yolanthe! 

Dit is de nieuwe vriend van Yolanthe Cabau

Na megaveel geruchten is hier dus eindelijk een einde aan gekomen; Lentini Eersteling is de nieuwe vriend van Yolanthe Cabau. And he is looking fine. 

View post on Instagram
 

Liefdesvakantie in Mexico

Jup, de twee zijn inmiddels ook al met elkaar op vakantie geweest. En niet zomaar naar de Ardennen, maar naar Mexico! Ook haar zoontje was van de partij, wat aangeeft dat het inmiddels al serieus is tussen de twee. Volgens verschillende bronnen zagen de twee er ontzettend verliefd uit en konden ze niet van elkaar af blijven. 

Over Lentini Eersteling

De 26-jarige Lentini kennen we stiekem al. Dit is de ex van topmodel Imaan Hammam en hij fungeert zelf ook als model in het dagelijks leven. Een verrassing is dat zeker niet, want heb je gezien hoe hij eruit ziet? Verder zit hij bij modellenbureau De Boekers en is het een rasechte ondernemer. Daarnaast spendeert hij erg veel tijd in de sportschool (logisch ook, met zo’n body) en is het een echte familieman. Zijn jongere zusje komt dan ook vaak genoeg voorbij op de gram. En héél toevallig wil Yolanthe graag nog een kindje 😉

View post on Instagram
 

 

Lees ook:

Yes: dit is wat wij al weten over het derde seizoen van Emily in Paris

Deze dingen deed jij sowieso ook tijdens het thuiswerken

Must reads 👀