Love

Op deze leeftijd is ons libido (en dat van mannen) het hoogst

Er wordt altijd gezegd dat je, naarmate je ouder wordt, minder zin krijgt in vrijpartijen. Als je jong bent ben je natuurlijk volop aan het experimenteren en jongere mensen duiken dan ook wel het meeste met elkaar in bed in. Toch is dit voor vrouwen niet het hoogtepunt!

Dit is wanner ons libido (en dat van mannen) het hoogst is

Wie naarmate ze ouder worden wél minder zijn krijgen in bedavontuurtjes zijn mannen… Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Mannen

Uit een onderzoek van The New England Research Institute blijkt dat mannen vanaf hun dertigste minder zin krijgen in seks. Het instituut heeft 1500 mannen onderzocht en het blijkt dat het testeronpeil in hun lichaam vanaf die leeftijd daalt. 1 op de 4 mannen boven de dertig maakte minder testosteron dan hun jongere soortgenoten en 1 op de 20 mannen had zelfs een tekort aan testosteron. Yikes!

Vrouwen

Bij us ladies werkt dat gelukkig heel anders. Waar het bij de mannen daalt vanaf hun dertigste, stijgt dat van de vrouwen! Op hun 46e hebben vrouwen gemiddeld hun hoogste libido. Of het daarna achteruitgaat, is niet bekend. Maar dat hopen we natuurlijk niet, want vrijpartijtjes zijn heer-lijk.

Lees ook:

Wil je een goede relatie? Dan moet je het minimaal zovaak per jaar doen 

Who knew: dit is het gemiddelde aantal keer dat we ‘het’ doen