Love

Deze dingen herkennen we allemaal bij een onenightstand

Onenightstands hebben we allemaal (of dat nou bewust of onbewust is gegaan) wel eens gehad. En laten we eerlijk wezen, als jij na een avondje stappen met die ene leuke kerel of meid mee naar huis wil, moet je dat ook zeker lekker doen! Er zijn alleen wel een aantal dingen (of dilemma’s) die voorbij komen als je een onenightstand hebt. Lees snel verder!

Deze dingen herkennen we bij een onenightstand

Is hij of zij toch niet zo knap als op de avond in kwestie leek? Of die walk of shame de volgende dag.. Er zijn genoeg dingen die voorbij komen als je een onenightstand hebt (gehad).

De vrijpartij viel tegen

Jup, die dansmoves van hem of haar in de club lieten je denken dat de moves in de slaapkamer van gelijke kwaliteit zouden zijn. Maar als puntje bij paaltje komt, is dat dus absoluut niet zo. Meestal duurt het even voordat je gewend bent aan elkaars lichaam en wensen in bed, dus dat is ook helemaal niet raar. Maar vaak valt de vrijpartij tegen als je het vergelijkt met die ene ex met wie je jarenlang het bed hebt gedeeld. Logisch ook! 

Blijf je nou slapen of niet?

Tuurlijk wil jij na de vrijpartij in kwestie nog even lekker blijven liggen om na te knuffelen, maar dit gaat nou eenmaal makkelijker bij een vaste bedpartner dan bij iemand die je niet kent. Wil hij of zij het wel? Of heeft je bedpartner liever dat je gelijk naar huis gaat na de seks? Doe vooral waar je je zelf het beste bij voelt en vraag het even aan de persoon zelf! Da’s namelijk de enige manier waarop je daarachter kunt komen. 

Use protection

Ah, deze komt al-tijd voorbij als je het bed deelt met een man. Fikst hij zelf voorbehoedsmiddelen of gaat hij er vanuit dat jij daar al voor hebt gezorgd? Een zwangerschap of soa, daar zit namelijk niemand op te wachten. Ook hier geldt: goed communiceren! En je kan natuurlijk altijd de nodige voorbereidingen treffen door bijvoorbeeld zelf al condooms mee te nemen als je de stad in gaat.

Meer of minder drinken?

Tja, als jij een hele nacht hebt staan dansen is het logisch dat er de nodige alcoholische versnaperingen doorheen zijn gegaan. Maar gooi je nog een paar shotjes naar binnen voordat je gaat, als eenmaal blijkt dat je mee naar huis gaat, of wat glazen water? Dit ligt volledig aan jou en aan je zelfkennis. Als je weet dat je blackouts krijgt door te veel alcohol, is de laatste optie wellicht een beter idee. 

 

Lees ook:

Dit is alles wat jij wil weten over glijmiddel

5 x spannende standjes voor de vrijpartij waar jij sowieso nog nooit aan hebt gedacht